Instant - vijesti

Acapulco je sinoć bio poprište velikog događaja. Naime, Rogelio Guerra, kojeg poznajemo kao strica Camile Monterde iz Prkosne ljubavi, otvorio je novi restoran u poznatom meksičkom ljetovalištu, nazvan Maria, Maria.
Na svečanom otvorenju bilo je i mnogih drugih zvijezda, kao primjerice protagonisti La mujer del vendaval Ariadne Diaz i Jose Ron, zatim Laura Zapata, Manuel Landeta, Andrea Legarreta i Lisset. Sretno!

U New York, prije nekoliko dana nakratko se preselila Maite Perroni. Naime, u glavnome gradu svijeta, ova prelijepa Meksikanka došla je snimati svoj prvi glazbeni solo - album.

Premijera prvijenca Maite Perroni očekuje se sljedeće godine, nakon što Maite odradi promotivnu kampanju u nekoliko država. Naravno, kao prvo - u Meksiku!
Jučerašnji dan bio je vrlo poseban za Fernandu Castillo(Viviana iz Prkosne ljubavi). Naime, ova lijepa meksička glumica, odnedavno članica Telemundo, okušala se u skakanju iz aviona! Na svome Twitter-profilu napisala je da joj je to najnevjerojatnije iskustvo koje se ne može usporediti s ničime u životu. Usput, danas ova ljepotica slavi rođendan! Čestitke!

Danas rođendan slavi i Juan Diego Covarrubias! Glumac kojeg poznajemo kao Yagu iz Prkosne ljubavi, nedavno je dobio protagonističku ulogu u novoj telenoveli Lucero Suarez, nazvanoj De que te quiero, te quiero! U spomenutoj telenoveli Juan će odigrati dvostruku ulogu, a partnerica će mu biti Livia Brito. Premijera telenovele očekuje se za otprilike 3 mjeseca. 
Čestitke!

Telenovela Libre para amarte nastavlja snimanja. Producent Emilio Larosa nije jedini koji je zadovoljan nevjerojatnim talentom koji se skriva u Glorii Trevi. Naime, svi je redom hvale i ističu kako je pravo zadovoljstvo surađivati s njom. S toliko pohvala, postajemo znatiželjni da je što prije vidimo u ovoj telenoveli, koja nam slijedi poslije Porque el amor manda.

Večeras, u 18 sati po lokalnom vremenu u Miamiu, Gaby Espino će imati twittcam!
Na ovo druženje s fanovima potakla ju je činjenica da je nedavno na Twitteru prešla brojku od 2 milijuna fanova. Po našem vremenu, twittcam će biti točno u ponoć, preko njezina twitter-profila @gabyespino.


Nema komentara

Pokreće Blogger.