Instant vijesti

Model i voditeljica Marisol Gonzalez snimala je ovaj ponedjeljak svoje prve scene za Amores Verdaderos. Njezin lik, imenom Irenka, jest model modne kuće Meta Imagen i osoba koja zagorčava život Kendri Ferretti(Marjorie De Sousa). U tim snimanjima, dijelila je kadar s Franciscom Gattornom, Guillermom Capetillom i Susanom Gonzalez.

Noćas, meksička glumica i pjevačica, članica Rebeldea Dulce Maria je na svome twitter-profilu prešla brojku od 4 milijuna fanova. Tom prilikom zahvalila se svim svojim "followersima" što dijele njezine ludosti.

Maite Perroni nastavlja snimanje svojeg prvog solističkog albuma, zbog kojeg se preselila u prijestolnicu svijeta - u New York. 

Gabriel Soto je jučer snimio svoje prve scene s Gloriom Trevi za potrebe njihove nove telenovele Libre para amarte.

Zahvaljujući sjajno odigranoj ulozi Kendre Ferretti u Amores Verdaderos, venecuelanskom modelu i glumici Marjorie De Sousa otvaraju se sva vrata u Meksiku, pa je tako i nominirana za nagradu La reina del mar(Kraljica mora), na Festivalu mora, koji se održava krajem svibnja, točnije od 28. do 31. na plažama Matamorosa, u meksičkoj saveznoj državi Tamaulipas.

Nema komentara

Pokreće Blogger.