Preskoči na glavni sadržaj

Instant vijesti

Model i voditeljica Marisol Gonzalez snimala je ovaj ponedjeljak svoje prve scene za Amores Verdaderos. Njezin lik, imenom Irenka, jest model modne kuće Meta Imagen i osoba koja zagorčava život Kendri Ferretti(Marjorie De Sousa). U tim snimanjima, dijelila je kadar s Franciscom Gattornom, Guillermom Capetillom i Susanom Gonzalez.

Noćas, meksička glumica i pjevačica, članica Rebeldea Dulce Maria je na svome twitter-profilu prešla brojku od 4 milijuna fanova. Tom prilikom zahvalila se svim svojim "followersima" što dijele njezine ludosti.

Maite Perroni nastavlja snimanje svojeg prvog solističkog albuma, zbog kojeg se preselila u prijestolnicu svijeta - u New York. 

Gabriel Soto je jučer snimio svoje prve scene s Gloriom Trevi za potrebe njihove nove telenovele Libre para amarte.

Zahvaljujući sjajno odigranoj ulozi Kendre Ferretti u Amores Verdaderos, venecuelanskom modelu i glumici Marjorie De Sousa otvaraju se sva vrata u Meksiku, pa je tako i nominirana za nagradu La reina del mar(Kraljica mora), na Festivalu mora, koji se održava krajem svibnja, točnije od 28. do 31. na plažama Matamorosa, u meksičkoj saveznoj državi Tamaulipas.

Primjedbe

Popularno posljednjih sedam dana...

Poznati protagonisti "Inesperadamente Tú"

Iako su postojale indicije da producent Juan Osorio želio okupiti protagonistički par slavne "Otimačice" (orig. La Usurpadora), Fernanda Colungu i Gaby Spanic, vrijeme je pokazalo da se radilo samo o netočnim navodima, iako Osorio jest izjavio da bi želio raditi s Colungom, jer mu je on uvijek donosio sreću. Pomalo iz drugog plana iskočila su imena Danijela Arenasa, koji je netom završio "Despertar Contigo" i Zurije Vege, koja je nedavno postala majkom malene Lúe. Njih dvoje će igrati glavni par telenovele koja će zamijeniti "El Bienamado", kojoj je nedavno odobreno produživanje (u vidu još uvijek nejasnog broja epizoda). Zuria je jednom meksičkom tjedniku izjavila da će telenovela biti kratka, a da će se njezin lik zvati 'Victoria'. U glumačku postavu telenovele ušla je i Jessica Coch, pretpostavlja se na mjesto negativke. Time bi Coch ponovno zagorčavala život Vegi nakon uspješnice "Un refugio para el amor" iz 2012. godine. Snimanja &q…

Dodijeljene "Premios TV y Novelas" za 2017.

U nikad skromnijem ozračju, popraćena brojnim tehničkim problemima i uz nikad manje medijske pompe, rano jutros po našem vremenu u Meksiku su dodijeljene "Premios TV y Novelas" za najbolja ostvarenja u protekloj godini. Domaćini večeri bili su nam Maite Perroni i Christian de la Fuente. Dobitnica večeri ponovno je producentica Giselle González, ovaj put s ostvarenjem "La Candidata", koja je jutro dočekala bogatija za čak osam nagrada, uključujući i onu najvažniju, za najbolju telenovelu. Dvostruko manje, njih četiri pokupila je produkcija José Alberta Castra, "Vino El Amor". Tri nagrade uzela je "Tres veces Ana" producentice Angelli Nesme Medine. Po dvije nagrade uzele su tri telenovele: "Sueño de Amor" (producent Juan Osorio), "Mujeres de Negro" (producent Carlos Moreno Laguillo) i "El Hotel de los Secretos" (producent Roberto Gómez Fernández), za koju je obje nagrade pokupio isti glumac - Carlos Rivera, prvo kao n…

HRT: Sutra kreće "Voli me zauvijek"

Sutra, 22. ožujka započinje premijerno emitiranje televisine telenovele "Voli me zauvijek", ili originalno "A que no me dejas". Telenovelu protagoniziraju Camila Sodi, Osvaldo Benavides i Ignacio Casano. Glavne negativke utjelovljuju Laura Carmine i Alejandra Barros. Kako smo već rekli, glumačka postava grca od poznatih imena. Izdvojimo Artura Penichea, Leticiju Calderón, Ceciliju Gabrijelu, Alfreda Adamea, Eriku Buenfil, Césara Évoru, Lisset i Salvadora Zerbonija. Prva etapa telenovele odvija se tijekom '90-ih, a druga se nakon 72 epizode seli u sadašnjost. Telenovela je snimana između 2015. i 2016. godine, i to na lokacijama prekrasnog Cancúna, u meksičkoj saveznoj državi Quintana Roo. U nastavku Vam donosimo sadržaj sutrašnje epizode.
Priča je ovo o Paulini i Adriánu. Upoznali su se, zaljubili, ali imaju vrlo nezgodne sestre. Paulinina sestra Nuria oduvijek zavidi sestri na dobroti i inteligenciji. Mrzi je. Paulinina mama Inés priređuje slavlje jer joj je kć…