Preskoči na glavni sadržaj

Instant vijesti

Model i voditeljica Marisol Gonzalez snimala je ovaj ponedjeljak svoje prve scene za Amores Verdaderos. Njezin lik, imenom Irenka, jest model modne kuće Meta Imagen i osoba koja zagorčava život Kendri Ferretti(Marjorie De Sousa). U tim snimanjima, dijelila je kadar s Franciscom Gattornom, Guillermom Capetillom i Susanom Gonzalez.

Noćas, meksička glumica i pjevačica, članica Rebeldea Dulce Maria je na svome twitter-profilu prešla brojku od 4 milijuna fanova. Tom prilikom zahvalila se svim svojim "followersima" što dijele njezine ludosti.

Maite Perroni nastavlja snimanje svojeg prvog solističkog albuma, zbog kojeg se preselila u prijestolnicu svijeta - u New York. 

Gabriel Soto je jučer snimio svoje prve scene s Gloriom Trevi za potrebe njihove nove telenovele Libre para amarte.

Zahvaljujući sjajno odigranoj ulozi Kendre Ferretti u Amores Verdaderos, venecuelanskom modelu i glumici Marjorie De Sousa otvaraju se sva vrata u Meksiku, pa je tako i nominirana za nagradu La reina del mar(Kraljica mora), na Festivalu mora, koji se održava krajem svibnja, točnije od 28. do 31. na plažama Matamorosa, u meksičkoj saveznoj državi Tamaulipas.

Primjedbe

Popularno posljednjih sedam dana...

Predstavljen trailer "En tierrras salvajes"

Nova produkcija producenta Salvadora Mejíje Alejandrea, "En tierras salvajes", do čijeg je početka prikazivanja ostalo više od dva mjeseca, dobila je svoj službeni trailer. Telenovela ipak neće ići u glavnom terminu kako je bilo najavljivano, nego je spuštena na ranovečernji termin od 19 sati, kada će krenuti odmah po završetku aktualne "Enamorándome de Ramón". Protagoniste igraju Claudia Álvarez, Christian de la Fuente, Horacio Pancheri i Diego Olivera. U glumačkoj postavi svoje mjesto su našli i Ninel Conde, Daniela Romo, César Évora i Ximena Cordoba.Službeni logotip

HRT: "Voli me zauvijek" od 22. ožujka!

Iako je prvotno bilo zamišljeno repriziranje prve tri sezone australske serije "Mjesto koje zovem dom" (orig. A place to call home) pa premijerno i četvrte sezone, spomenuta serija odlazi s Prvog programa Hrvatske radiotelevizije nakon treće sezone i to 21. ožujka, a dan kasnije, u srijedu, 22. ožujka zamjenjuje ju televisina "Voli me zauvijek" (orig. A que no me dejas), jedna od dvije posljednje telenovele s kojima je Televisa postizala gledanost od preko 20% u Meksiku! Od sjajne glumačke postave, izdvojimo Leticiju Calderón, Artura Penichea, Lisset, Ceciliju Gabrijelu, Eriku Buenfil i Césara Évoru. Priča se prelama na dvije etape. Prva etapa traje 72 epizode, a druga 70. Ukupno telenovela broji 142 epizode. Producirao ju je Carlos Moreno Laguillo, čiji su radovi hrvatskoj publici izrazito poznati: "U ime ljubavi" (orig. En nombre del amor), "Kad zavolim, vrijeme stane" (orig. Cuando me enamoro) i "Prkosna ljubav" (orig. Amor Bravio).…

Edith González ima rak