Ovaj tjedan u "Prkosnoj ljubavi"

Nakon što smo danas vidjeli veliki povratak Miriam na La Malqueridu, evo što nam slijedi u sljedeća četiri dana:
Daniel je i dalje šokiran zbog dolaska Miriam i njihove kćeri. Miriam je sretna jer je s mužem i djetetom. Mariano spočitava ocu jer je prepisao sve svoje nekretnine na Isadoru. Cayetano mu kaže da je to učinio samo na šest mjeseci. Cayetano govori Yagu da će Pablo, zahvaljujući svojoj dobrostivosti, pristati na sve što ga je on molio. Yago je ljubomoran, a Cayetano ga upozorava neka ne pokušava manipulirati njime jer bi se mogao jako iznenaditi. Agustina predbacuje Danielu da je on kriv za Camilinu patnju. Daniel je podsjeća da on nije ništa kriv, nego je kriv pokojni g. Daniel koji ga je uključio u oporuku i ostavio mu La Malqueridu. Zbog te oporuke njemu su provalili u stan u Čileu, pokušali ga ubiti i zamalo da nisu ubili njegovu ženu. Daniel kaže da je došao u Meksiko kako bi zadovoljio pravdu, a čim je upoznao Camilu zaljubio se do ušiju u nju. Agustina mu prigovara da je ženskar, da ima dvije žene i kćer. Daniel se brani da nije znao da su Miriam i njegova kći žive. Agustina ga preklinje da se vrati u Čile sa suprugom i kćeri, te da se više nikad ne vrati.

Daniel kaže Agustini da voli Camilu i da je nikada neće napustiti. Agustina ga podsjeti da mora priznati Camili da njihov brak nije pravovaljan. Kaže mu i da, ako je doista voli, trebao bi joj vratiti La Malqueridu i zauvijek otići u Čile sa svojom obitelji. Abraham govori Camili da je svjestan svoje pogreške, ali da želi sve razriješiti. Camila mu kaže da će se sve razriješiti kada Miriam ispriča cijelu istinu. Abraham odgovori da se moraju strpjeti dok se ona u potpunosti ne oporavi jer bi sada to bilo preopasno. Dionisio licemjerno kaže da nitko od njih ne želi biti odgovoran ako bi se nešto Miriam dogodilo. Abraham kaže Dionisiju da ga zanima zašto je lagao rekavši da je Alonso taj tko je naručio Danielov smrtni list. I usput ga upita zašto im nije rekao tko je čovjek koji je pokušao ubiti Daniela. Abraham počinje sumnjati na Dionisija. Camila i Daniel se grle, a ona mu kaže da joj je drago što su njegova supruga i kći živi. No s druge pak strane to je boli. Daniel joj kaže da je jako volio Miriam i da to nikada nije skrivao, ali oplakao je njezinu smrt i naučio je kako da je zaboravi. Camila mu kaže da on sam treba odlučiti hoće li ostati s njom ili s Miriam.
Camila kaže Danielu da mora odlučiti s kojom ostaje: s Miriam ili s njom. Daniel odgovori da ne zna koji bi bio ispravni put, ali srce mu šapće da je sada Camila jedina koju voli. Camila mu suznih očiju kaže mu da se uplašila da će se ipak odlučiti za Miriam. Daniel joj odgovori da je Miriam njegova prošlost, te da bi joj već rekao cijelu istinu kad bi njezino zdravstveno stanje to dopuštalo. Govori joj da će joj liječnici pomoći, te čim Miriam bude spremna, on će reći joj cijelu istinu. Agustina govori Dionisiju kako je Danielu preporučila da ode daleko sa suprugom i kćeri. Dionisio joj kaže neka savjetuje Camili da u svemu bude dostojanstvena, te da ne prihvati Daniela kad su okolnosti takve. Miriam grli i ljubi Daniela, te ga pokušava zavesti. Ana kaže ocu da joj se Teresa ne sviđa jer je htjela spriječiti da se on oženi njezinom majkom. Mariano joj kaže da neće izaći s Teresom jer ima druge planove. On posjeti Camilu kako bi joj pružio podršku ij kaže da joj želi biti bezuvjetni prijatelj. Miriam pita Daniela je li saznao zašto je naslijedio imanje pokojnog Daniela. Daniel joj kaže da su njegova majka i pokojni g. Daniel bili u vezi dok su oboje bili u braku, ali da se nakon toga njegova majka vratila u Čile. Tek naknadno je g. Daniel doznao da je ona umrla, te da rodila sina Daniela. Pomislio je da bi on mogao biti njegov sin. Camila i on su napravili DNK pretragu, a nalazi su bili negativni. Zato će on svu imovinu vratiti Camili i Pablu. Miriam podrži njegovu odluku, jer se ne boji početi sve ispočetka. Smatra da je tako bolje jer bi se odmah mogli vratiti u Čile.
Daniel kaže Miriam da on mora obaviti još mnogo toga u Meksiku, a i da ne želi na put dok ona ne ode na liječnički pregled. Liječnici ga uvjere da je Miriam sposobna za putovanje. Camila kaže Marinau da voli Daniela i da će se boriti za njega. Mariano joj kaže da će biti vrlo teških trenutaka, ali da, ako ga ikada zatreba, on će uvijek biti uz nju. Cayetano govori Marianu da će otići na dugo putovanje nakon rastave. Daniel govori Abrahamu neka hitno povuče sve optužbe protiv njega u Čileu. Abraham mu obeća da će to učiniti i ispričava mu se zbog svih zala koja mu je učinio. Daniel mu kaže da su Dionisio i Isadora jedini krivci, no, na žalost, on nema dokaza protiv njih. Abraham mu kaže da je on vjerovao da je Alonso Lazcano glavni krivac za sve. Daniel mu odgovori da je to upravo ono što Dionisio i Isadora žele da svi povjeruju. Abraham mu se kune da će sve istražiti kako bi odgovorne osobe platile za svoje zločine. Miriam kaže Camili da joj Daniel prepušta svoj dio nasljedstva i zamoli je da ga nagovori da se što prije vrate u Čile. Miriam gleda Camilin vjenčani prsten i pita je tko joj je suprug.

Sve to i mnogo više, od ponedjeljka do petka na HRT1 u 12.35h 

Nema komentara

Pokreće Blogger.