Ovo je priča o "De que te quiero, te quiero"

Kako sam već o tome i pisala, Televisa uskoro počinje raditi novu telenovelu koja će se zvati De que te quiero, te quiero pod producentskom palicom Lucero Suarez(Amorcito corazon).
Riječ je o melodrami, koju protagoniziraju, već otprije poznato Livia Brito, te što je potvrđeno prije 3 dana i Juan Diego Covarrubias(Yago iz Prkosne ljubavi).
Radnja telenovele temelji se na uspješnoj priči nazvanoj Carita Pintada, koja nam dolazi iz Venezuele. U nastavku, sinopsis telenovele Carita Pintada, na kojoj se temelji nadolazeća nam De que te quiero, te quiero.

Auroru je u sirotištu, prije mnogo godina pronašla Candela Pabuena. Ubrzo ju je prigrlila kao vlastitu kćer te joj dala svoje prezime te je odgajala uz pomoć lokalnoga svećenika. Aurorina prava majka, Irene Caceres je kćer bogatog i egoističnog industrijalca Vicente Cacerasa. Nakon što je "izgubila" kćer nakon rođenja, u dalekome Cuidadu de Mexicu odala se poroku alkohola, ne znajući da je pravi krivac njezine najveće životne nesreće i bliže nego što bi ikada to pomislila. Vicente je vješti rukovoditelj sudbina ljudi oko sebe. Njegov drugi sin Santiago, zajedno s svojom ženom, pogiba u automobilskoj nesreći te iza sebe ostave tek rođene jednojajčane blizance: Diega i Rodriga. Iako fizički potpuno identični, u duši oni su jako različiti: dok je Diego dobar i plemenit čovjek, jedino što je Rodrigu na pameti jesu različiti tjelesni užitci i zabavljanje od jutra do sutra. 
U prvoj etapi ove priče, Diego i Aurora se upoznavaju te proživljavaju pravu ljubav. No Diegovo privremeno odsustvo zbog poslovnih razloga iskorištava zli brat blizanac Rodrigo te se Aurori predstavi kao Diego. On uskoro pokuša silovati Auroru, no nju spasi Andres, ribar koji je već godinama zaljubljen u Auroru. Nakon divljačke tuče, zbog teških ozljeda glave, Rodrigo pada u dugu i tešku komu, dok Andres i Aurora bježe...
Prolaze dvije godine. Aurora je pobjegla i sad živi u Caracasu(Venezueli). Diego je u nesretnom braku s Pipinom Hoffmann, koja je u njega istinski zaljubljena, te također Diego sada vodi tekstilnu tvrtku svoga djeda Vicentea. No sudbina je htjela, da se jednim sasvim običnim pukim slučajem, Aurora i Diego ponovno sretnu, te da se odluče boriti za ono što nisu uspjeli prije 2 godine - sreću! No kao da i vrag mira nema, Rodrigo se budi iz kome te ponovno ulazi u Aurorin život, smatrajući je glavnom odgovornom za teško fizičko stanje u kojemu se našao nakon što ju je pokušao silovati. 
Uskoro Aurora postaje "tampon-zona" između dvojice braće, ali na putu ka sreći, mlada i prekrasna djevojka morati će savladati mnoge prepreke...
Livia Brito

Juan Diego Covarrubias

Nema komentara

Pokreće Blogger.