Interview časopisa "Quien" s Eizom Gonzalez

Jedan od vodećih meksičkih časopisa, što se tiče celebritya, Quien napravio je jedan oveći interview sa jednom od trenutno najvećih mladih zvijezda Meksika. Njeno ime je Eiza Gonzalez, vrsna glumica, pjevačica i model koju gledamo kao bahatu i umišljenu Nikol Nikki Brizz Balvaneru u trenutno najvećoj hit-telenoveli Amores Verdaderos. Nažalost, svi njezini uspjesi na modnom, glumačkom i pjevačkom području ostaju u sjeni njezine navodne borbe s anoreksijom i bulimijom, što ona s zgražanjem odbaciva. Tvrdi da je ona oduvijek takva, da je to jednostavno ona!
Ističe da je oduvijek bila zadovoljna sobom, svojim izgledom. Eiza je visoka 1,70 m i teška 57 kg.
I sama kaže da joj čak smijeh izazivaju optužbe za anoreksiju, ali također napominje da je to i ozbiljno jer kod onoga tko zapravo i ima te vrste pothranjenosti, to može izazvati ozbiljne duševne boli.
Otkrila je i tko su zapravo njezine Amores Verdaderos(Prave ljubavi): njezina mama Glenda(za koju kaže da  joj je ona najvažniji uzor u životu, te je ona također i njezina menadžerica), njezin brat Yulen(koji joj jako nedostaje otkad se preselio u Los Angeles) i njezin dečko Pepe Diaz(za kojega kaže da je on vlasnik njezina srca). Također je davala savjete za one osobe koje žele izgubiti suvišne kilograme...
U nastavku vam donosim fotogaleriju časopisa Quien s Eizom Gonzalez, koju inače obožavam! ^_^












Nema komentara

Pokreće Blogger.