Danas započinje "Divlja u srcu"!


Nakon što smo se jučer oprostili od družine kapetana Fabréa, hrvatska publika danas upoznaje Maricruz, naslovnu junakinju nove telenovele. Telenovela originalnog naziva Corazon Indomable pohrala je svjetske tv-etere, te se pretvorila u jedan od onih vrlo rijetkih fenomena. Od 18:10 h, taj fenomen stiže i u Vaše domove pod nazivom Divlja u srcu. Naslovnu junakinju tumači jako dobro nam poznata Ana Brenda Contreras, dok joj partnera igra Kolumbijac Daniel Arenas, kog smo dosad mogli vidjeti jedino u telenoveli Teresa.
__________________________________
Maricruz Olivares živi s Ramirom, djedom po majci, i Solitom koja je gluhonijema i koju su pronašli napuštenu kad je bila mala beba. Ona živi u kolibi koja se nalazi usred prirode, blizu granice s rančem Narvaezovih. 
Miguel i Octavio braća su i zajedno su vlasnici ranča Narvaez koji je pod hipotekom zbog lošeg upravljanja starijeg brata Miguela. Octavio je pilot i dolazi na ranč u potrebi za novcem, jer je izgubio posao i želi da se zemlja proda. Nije mu bilo ni na kraj pameti da će uskoro zaboraviti na svoje prvobitne namjere i da će zemlja, sjetva i rad s radnicima postati izvor njegove strasti.
Octavio upoznaje Maricruz na imanju gdje uhvati svog predradnika kako ju zlostavlja. Bez obzira na njezine skromne korijene, on je brani kao gospodin. Isti trenutak biva opčinjen njezinom privlačnošću i ljepotom.
sapunice.net
______________________________________________


18:10 h, Doma TV!
_________________
PRATITE NAS NA Facebooku & Twitteru

Nema komentara

Pokreće Blogger.