Vraća se "Moć sudbine" na HRT


Telenovela La fuerza del Destino iz 2011. godine, ponovno se vraća na hrvatske male ekrane. Ne, ovaj put se ne radi o Domi TV, nego o HRT-u koji će ju, počevši od 02. svibnja ponovno emitirati u ranojutarnjem terminu od 5:30 h sa po dvije epizode dnevno na Drugom programu. Telenovela je nastala 2011. godine pod produkcijskom palicom Rosy Ocampo. Protagonizirali su je David Zepeda i Sandra Echeverria. U ostalim ulogama nastupili su Laisha Wilkins, Gabriel Soto, Marcelo Cordoba, Juan Ferrara itd. Na HRT 1 smo je pratili do prije dvije godine pod nazivom Moć sudbine. Telenovela je primila niz nagrada i priznanja, a među ostalim i za Najbolju telenovelu 2011. godine, a nastala je po originalnoj priči Marie Zarattini.


UVODNA ŠPICA
____________________
PRATITE NAS NA Facebooku & Twitteru

Broj komentara: 5:

  1. Odgovori
    1. Valjda im se otvara taj termin(mada da i ništa ne prikazuju ne bi bilo problema jer koliko puno ljudi gleda tv u 5:30 h ujutro?!) a kako imaju pravo na repriziranje tri posljednje telenovele(tako neki kažu), zašto to ne iskoristiti?

      Izbriši
    2. ne znam. :/ po meni je bolje da su otkupili još jednu, novu telenovelu za HRT2 popodne, koji ionako nema ništa. ili makar da otvore termin subotom (umjesto onih dosadnih Veterana mira) pa da bude 6 epizoda dnevno DQTQTQ. :D eto, da sam ja glavna urednica, tako bih uredila program.

      Izbriši
    3. Vjeruj mi da bih potpuno isto učinila što i ti, bez ijedne razlike!

      Izbriši
    4. bitno da je HRT "brand leader".

      Izbriši

Pokreće Blogger.