Lucero na Telemundu!


Nakon više od 33 godine karijere i rada za meksičku Televisu, Lucero je zamjenjuje s američkim Telemundom! No, ne da bi snimala telenovele(barem ne zasad), nego da bi postala voditeljicom natjecateljskog spektakla "Yo soy el artísta". Nakon nekoliko sati nagađanja, putem službenog Telemundovog profila na Twitteru objavljen je tweet u kojem je napisano:


"Preuzbuđeni jer imamo Lucero kao voditeljicu Yo soy el artísta" 

Prema neslužbenim informacijama, Lucero je potpisala ugovor težak čak 23 milijuna pesosa, a prema njemu, obvezala se na vođenje samo prve sezone spomenutog showa. Za službenu stranicu mreže, Lucero je izjavila:
Vrlo sam sretna jer ću biti voditeljica "Yo soy el artísta". Radi se o showu punom dinamike, gdje će se kandidatima otkrivati njihovi talenti i gdje će ih se potpomagati. To obožavam, ovakvi tipovi natjecanja atraktivni su publici i od nesumnjive su vrijednosti za sve te silne talente koji očekuju samo jednu, veliku priliku. Također sam sretna jer ću raditi s velikom i profesionalnom ekipom, u potpunosti predanom ovom jednom, tako vrijednom projektu.

Mediji su tražili Lucero da objasni svoje razloge izlaska iz Televise, no njezin menadžer, navodno je izjavio da diva ima u planovima izaći pred kamere i reći svoje razloge.

Vicepresident Telemunda  Jesus Torres Viera o prelasku jedne od najvećih zvijezda latino biznisa u svoje redove:
Lucero sadrži onu istinsku esenciju pravog značenja riječi "umjetnik". Njezine uspješne karijere: kako glumačka i glazbena, tako i voditeljska, kombinirano zajedno sa svom njezinom karizmatičnošću i šarmom, čine je savršenim odabirom za ovaj revolucionarni show.

U showu "Yo soy el artísta", Lucero neće imati samo voditeljsku ulogu; naime, ona će također imati i mogućnost glasa koji će, uvelike određivati budućnost natjecatelja.

Show "Yo soy el artísta", na malim će se ekranima naći početkom rujna. Audicije će se održavati u većim gradovima Sjedinjenih Američkih Država i Portorika. U showu će natjecatelji pokazivati svoja umijeća na poljima plesa, pjevanja i dr. Show će trajati ukupno trinaest tjedana, a kraj mu je predviđen negdje pred sam Božić.

Nema komentara

Pokreće Blogger.