Sinopsis "Hasta el fin del Mundo"



Sofía Ripoll(Marjorie de Sousa), lijepa je žena čvrstog i odvažnog karaktera. Predsjednica je lanca tvornica Ripoll i djevojka Patricia Iturbidea(Julián Gil) te najstarija od tri sestre. Stjecajem okolnosti, Sofía se rano morala suočiti s odgovornošću i svim problemima koje donosi čelno mjesto u obiteljskom biznisu. 
Salvador Cruz(Pedro Fernández), jednostavan, častan i simpatičan je čovjek. Ženu svoga života upoznaje kad izgubi priliku sudjelovati u vrlo važnoj utrci, koja je sasvim sigurno mogla biti od presudne važnosti za njegovu karijeru. Pri prvom susretu, naši protagonisti, Sofía i Chava(nadimak za Salvadora), osjetit će "napetost". Glavnu zapreku njihovoj ljubavi predstavljaju već spomenuti Patricio, te Sofijina najbolja "prijateljica" Silvana(Mariana Seoane). Nakon nekog vremena, Patricio i Silvana udružit će snage da ih razdvoje.

Alexa(Claudia Álvarez) je, po starini, druga sestra. I velika suprotnost najstarijoj Sofiji. Naime, radi se o hirovitoj, razmaženoj i nezreloj ženi, koja se nakon dosta vremena provedenog u Španjolskoj vraća u Meksiko. Majčina(Olivia Bucio) je miljenica. Armando Romero(Diego Olivera) je Chavin najbolji prijatelj i kum. Između njega i Alexe razvit će se ljubav koja će biti konstantno pod napadima i izljevima bijesa ljubomorne Irme(Aleida Nunez), Armandove žene i majke njihova sina Nanda.

Daniela(Jade Fraser) je najmlađa sestra. Vječno pozitivna i nasmijana, ona predstavlja radost svih ukućana. Njezino srce ukrast će Lucas(Miguel Martínez) tijekom krađe, ovaj put doslovne, u jednom trgovačkom centru. No, Lucas nije loš momak, sva njegova djelovanja, pa čak i ona s lošim namjerama, utemeljena su na uvijek istom, plemenitom cilju - osigurati svojoj baki(Maria Prado) dostojanstven i pristojan život.

Fausto Rangel(Alejandro Tommasi) je majordom u kući Ripollievih. On je čovjek istančana ukusa, i do smrti vjeran svojim gazdaricama, kojima se, praktički, posvećuje i dušom i tijelom, živeći s njima sretne i teške dane.
...
Naši junaci borit će se te tražiti put ka sreći. Sofía i Salvador borit će se za svoju ljubav, započevši putovanje koje bi ih moglo odvesti Do kraja svijeta...

Možda će Vas zanimati:
[FOTOGALERIJA] Sa snimanja "Hasta el fin del mundo"...

Telenovela "Hasta el fin del mundo" započinje 28. srpnja.
Producent je Nicandro Díaz González.

Nema komentara

Pokreće Blogger.