"Yo no creo en los Hombres": Sinopsis i glazbena tema


Maria Dolores(Adriana Louvier) plemenita je i dobra djevojka, časnih manira, koja je 
jako talentirana za prepravljanje robe koju joj donose pripadnici visokih društvenih klasa.
Kada joj, tijekom pljačke, nemilosrdno ubiju oca, Maria upoznaje Maximiliana(Gabriel Soto),
zgodnog i naočitog odvjetnika, koji joj ponudi svoju iskrenu pomoć. Iako se među njima
osjeća privlačnost i napetost, oboje su već obvezani. Maximiliano je zaručen s Maleny Santibáñez(Sophie Alexander Katz), razmaženom i divljom djevojkom, koja njega zapravo uopće ne voli. Štoviše, vara ga s Ariem(Lenny de la Rosa), njezinim trenerom tenisa.

Za Mariu Dolores, zanima se Julian(Pedro Estabira), plemenit i pošten dečko, koji pati od degenerativne bolesti, a kojeg je Maria Dolores uvijek doživljavala kao brata. No, onaj u kog je Dolores  zaljubljena zove se Daniel Santibáñez(Flavio Medina). Običan pokvarenjak i nezreo; on nju prevari s lažnim vjenčanjem te je trudnu napušta. 

Daniel se ženi Ivanom Duval(Sonia Franco), milijunašicom i ženom natprosječne težine i nemogućnosti rađanja djece. S druge strane, Maximiliano otkriva tko je zapravo Maleny, i, otkrivši da ona ima ljubavnika, on raskida zaruke.

Maria Dolores nastavlja sa svojim životom, marljivo i naporno radeći, pokušavajući osigurati što bolji život svome djetetu, kada se rodi jednog dana. No, Daniel je i dalje opsjednut njome, te je proganja. Maria Dolores se opire i opire, no jednom prilikom, Daniel gubi razum te pokušava silovati Mariu Dolores! U tili čas, pojavljuje se Julian, ali Daniel ga ubija, te za njegovo ubojstvo okrivljuje - Mariu Dolores! Ivanna svjedoči ubojstvu, ali uvjerena da je Maria Dolores zla žena koja je začarala njenog muža, odlučuje prešutjeti što je vidjela...

Nakon nekog vremena, Maria Dolores rađa u zatvoru, dok Daniel i Ivanna uspjevaju oteti joj dijete, i to čak legalnim putem. Maximiliano odlučuje preuzeti slučaj i braniti Mariu Dolores, totalno se posvećujući pronalaženju dokaza da je Maria Dolores nevina. Tijekom cijelog ovog procesa, njih dvoje se međusobno zaljubljuju. No, Ivanna i dalje ne odustaje, te ih razdvaja na, za Mariu Dolores, okrutan i vrlo bolan način.

Maria Dolores će ipak steći slobodu te će se neumorno boriti protiv svojih protivnika da bi uspjela vratiti svoga sina, te naposljetku, čovjeka kojeg voli, koji joj je vratio nadu i želju da voli i bude voljena, te čovjeka koji joj je ponovno vratio vjeru u muškarce...
___________________________________________________________

GLAVNA GLAZBENA TEMA "Yo no creo en los Hombres", u izvedbi Diane Reyes



Premijera telenovele "Yo no creo en los Hombres" zakazana je za ponedjeljak, u 18:15 h.

Nema komentara

Pokreće Blogger.