Ana Brenda vs. Zuria Vega za "Simplemente María"?


Iako se ime Ane Brende u posljednje vrijeme najviše povezuje uz producenta Salvadora Mejiu i njegovu "Lo que no se perdona", nakon navodne izjave Fernanda Colunge kako je Ana za njega premlada i da želi drugu(stariju) glumicu za partnericu, sada joj se pak ime veže uz producenta Ignacia Sadu i njegovu "Simplemente María". 

Osim nje, za nasljednicu Victorije Ruffo, bori se i Zuria Vega. Ona je nedavno završila svoj posljednji projekt, humorističnu telenovelu "Que pobres tan ricos".

Privatno prijateljice...
Ostale pojedinosti nisu poznate. Jedino se zna da će telenovela na Canal de las Estrellas stići u listopadu, ali tek 2015. godine! Naime, već sada je "Muchacha italiana viene a casarse" zamišljena kao duža telenovela. 

2 komentara:

  1. Fernando Colunga je jako kompliciran tip,kada je dobio glavnu ulogu u Soy tu duena zahtijevao je da mu partnerica bude glumica s kojom još nikad nije glumio pa je na kraju za partnericu dobio Lucero s kojom je već bio glumio u dvije telenovele (Alborada,2005-2006 i Manana es para siempre,2008),a Soy tu duena je snimljena 2010.godine.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.