Flash news: Vol. 2


Zbog nesreće, jedan glumac morao je napustiti snimanja telenovele, jedna negativka nije zadovoljna svojim krajem, jedan glumac bio je između dvije telenovele, ali se ipak odlučio kamo će... Sve to i još više u današnjem Flash news: Vol. 2!

NAPUSTIO SNIMANJA!
Meksički glumac, Manuel Landeta, kojeg smo donedavno gledali u "Divlja u srcu"(a također i u "More ljubavi") doživio je lakšu nesreću tijekom koje je zadobio ozljedu noge, pa mora biti u stanju mirovanja. Zbog toga, bio je primoran napustiti snimanja telenovele "La sombra del Pasado", a njegovo mjesto zauzet će Luis Xavier. Produkcija će ponovno snimati sve scene u kojima se Landeta dosad pojavljivao. Premijera je zakazana za početak studenog.
_______________________________________________________________________

ŽELJELA JE SRETAN KRAJ SVOME LIKU
Kontroverzna meksička glumica Laura Zapata(inače sestra poznate Thalie), izjavila je da je željela sretan kraj svome liku u telenoveli "La Gata". Zapata je u spomenutoj telenoveli, koja je ušla u posljednju etapu, glavna negativka, i njezin lik zove se 'Lorenza Martínez de Negrete".

_______________________________________________________________________

OPET PO SVOME!
Još uvijek se nisu smirile glasine i ogovaranja oko meksičkog glumca i pjevača Pabla Montera oko incidenta koje je prouzrokovao na telenoveli "Mi corazon es tuyo", a već je na pomolu novi skandal. Naime, iako mu je plaćeno unaprijed, pjevač se svejedno nije pojavio na događaju gdje se trebalo slaviti 15 godina postojanja jednog salona na jugu glavnog meksičkog grada. Pjevač se pravdao da nije stigao na avion, no njegovi mariachiji jesu. Zanimljivo, ovo nije prvi put da Montero ostavlja na cjedilu ljude s kojima već dogovori različite poslove, ali se na kraju jednostavno - ne pojavi.
________________________________________________________________________

ODLUČIO SE!
Meksički glumac Alejandro Ibarra, kojeg trenutno pratimo u posljednjim nastavcima "Znaj da te volim" u ulozi Francuza 'Paula Champignona', ide ponovno s Lucero Suárez, i to sada, u telenovelu "La Vecina". Osim producentice Suárez, za njega se "borila" i producentica Rosy Ocampo, ali što je na kraju prevagnulo da Ibarra ponovno ode k Suárez, nije poznata stvar.
________________________________________________________________________

VODI MAJKU NA KEMOTERAPIJE
Iako je zauzeta novim showom "Yo soy el artista", kojeg snima u Miamiu, meksička glumica i pjevačica Lucero(45) ne propušta niti jednu kemoterapiju svoje majke Lucero León(72). Naime, gospođi se ponovno vratio rak pluća, te se u ovom "navratu", s njim bori već četiri godine.




________________________________________________________________________

SVI SU LUDI ZA XIMENOM ROMO!
Mlada meksička glumica, koja je debitirala u telenoveli "Boja strasti", koja 15. listopada počinje na HRT 1, očito je svojom izvedbom oduševila najvažnije ljude Televise, te joj je čak ponuđen i ugovor, kojeg je mlada gospođica Romo ipak odbila. Naime, ona želi ići u London na dodatna studiranja glume. Sada, kako je Mario Discua(meksični novinar) izjavio, producentica Lucero Suárez želi Ximenu u svojoj telenoveli "La Vecina", koja na meksičke male ekrane stiže u veljači 2015. godine, i to kao zamjena "Yo no creo en los hombres".
_________________________________________________________________________________

Canal de las Estrellas: GLEDANOST 26. rujna(petak):
1. "Mi corazon es tuyo" 23.8/35.3 share
2. "Hasta el fin del mundo" 23.7/34.2 share
3. "La Malquerida" 17.7/29.6 share
4. "Yo no creo en los hombres" 16.1/29.9 share
5. "La Gata"(posljednji tjedni) 15.5/31.1 share
6. "La Fea mas Bella" 10.5/26.0 share

Nema komentara

Pokreće Blogger.