Flash news: Vol. 1

V. RUFFO: "Prestanite izmišljati"
Meksička glumačka diva, Victoria Ruffo oglasila se povodom pisanja časopisa TV Notas o malverzacijama i problemima s drogama producenta Jose Alberta Castra.
"Samo ću reći da je Castro sjajan šef i sa odličnom ekipom. Nije drogeraš, a još manje otpušten s Televise. Prestanite već jednom izmišljati!". Ruffo trenutno glumi u njegovoj "La Malquerida" gdje je, prema nekim izvorima, jednostavno uzela stvari u svoje ruke te nastoji utjecati na zamorni i iznimno loše adaptirani scenarij, pa je tako uvođenje Artura Penichea bila upravo njezina ideja, a kada se saznalo da njezin lik 'Cristina' ostaje trudna(u 52. godini), glumica je navodno poludjela od bijesa, ali naredbom nadređenih morala je prihvatiti situaciju.
_____________________________________________________________________

"YO SOY EL ARTISTA": Vrlo loši rezultati gledanosti!
Novi Telemundov zabavni show, "Yo soy el artista", na čelu s Lucero, postiže vrlo loše rezultate gledanosti. Ispočetka planirane četiri nedjelje audicija, isječene su, sukladno gledanosti, te su sinoć završene audicije. Mnogi gledatelji žalili su se na prebrzo izmjenjivanje kandidata i loš tajming. Od sljedeće nedjelje, show bi se trebao prikazivati uživo.

______________________________________________________________________

UMRLA MU MAMA!
Čileanski glumac Cristian de la Fuente, proživljava vrlo teške dane života. Naime, u subotu ujutro, umrla mu je mama. Glumac joj je posvetio dirljivu poruku na Twitteru, a nedugo zatim, počele su mu pristizati brojne poruke podrške. Još 1996. godine, Cristian je izgubio i oca Hugu.




_______________________________________________________________________


"CUNA DE LOBOS": Daniela Castro u igri?
Kako smo već pisali, producent Carlos Moreno priprema remake legendarne "Cuna de lobos" za 2015. godinu. Jedan od najznačajnijih likova te telenovele, 'Catalina Creel', mogla bi dobiti svoju nasljednicu u liku i djelu Daniele Castro, negativke telenovele "Vrtlog života" koja uskoro kreće na Doma TV. Daniela je, osim u "Lo que la vida me robó", glumila negativke i u "Mi pecado" i "Una Familia con suerte".
_______________________________________________________________________


"EN OTRA PIEL": Večeras finale!
Telenovela "En otra piel", remake "Ljubav bez predaje", danas završava svoje emitiranje na Telemundu. Telenovelu su protagonizirali Maria Elisa Camargo, David Chocarro i Jorge Luis Pila. Negativku je igrala Vanessa Villela. Telenovela se prikaziva u terminu od 21 h. Sutra namjesto nje, u program ulazi telenovela "Los Miserables".

_______________________________________________________________________


SMRT U PROMETNOJ NESREĆI?
Iako je sam glumac Pablo Montero izjavio da ne izlazi iz telenovele "Mi corazon es tuyo", glasine o ljutnji producenta Juana Osoria ne prestaju. Tako se prema najnovijim tračevima priprema smrt lika 'Diega' u telenoveli. Razlog svemu tomu jest Monterovo nepojavljivanje na lokaciji gdje su trebali snimati scene za spomenutu telenovelu, a za dopuštenje lokalnih vlasti Televisa je morala dati velike novce. Produkcija ga je čekala satima i satima, ali glumac, koji očito ne može bez skandala kada snima telenovele, nije se pojavio...
_______________________________________________________________________


LJUBAV, KOMEDIJA, ROMANTIKA: Glavni sastojci za "Muchacha italiana viene a casarse"!
Producent Pedro Damian, čija se telenovela "Muchacha italiana viene a casarse" premijerno počinje prikazivati za 20-ak dana, izjavio je da će spomenuta telenovela počivati na temeljima ljubavi, komedije i romantike, zajedno s mladom glumačkom postavom koja će unijeti svježinu kakva se već odavno nije vidjela. Telenovela "Muchacha italiana viene a casarse" ima premijeru zakazanu za 20. listopad! Protagonisti su Livia Brito i José Ron.

1 komentar:

  1. Ako je ovo istina za Danielu, onda bi bila savršena za tu ulogu. :D

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.