Gaby Espino na putovanju Europom


Iza 36-godišnje Venecuelanke Gaby Espino teško je razdoblje života - razišla se s Jencarlosom Canelom, svojim dugogodišnjim nevjenčanim suprugom, s kojim je i dobila sina, a i posljednja joj telenovela "Santa Diabla" prošla je ispod svih očekivanja.

U Vatikanu
Da bi se rasteretila, prekrasna glumica odlučila se na putovanje. Započela ga je u New Yorku, odakle se uputila na Stari kontinent. Gotovo svaki trenutak zabilježi kamerom te ga podijeli sa svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama. Svoju europsku "turneju" započela je španjolskoj prijestolnici Madridu, gdje je posjetila i stadion nogometnog kluba Real Madrida - Santiago Bernabeu. Po slikama, da se zaključiti da je glumica u odličnom raspoloženju, i da se osjeća odlično.
Ispred rimskog koloseuma
Trenutno je stigla do Italije, i to do Rima, gdje se slikala ispred koloseuma i Vatikana. Koje joj je sljedeće odredište - nepoznato je, ali nadamo se da će je put nanijeti i do Lijepe naše.

Hrvatski gledatelji upamtili su je kao "Lunu, sirenu s Kariba", a ostale telenovele u kojima smo je mogli vidjeti bile su: "Anđeo i vrag", na setu koje se i upoznala s Canelom, "Drugo lice", gdje je imala gostujuću ulogu, "Ljubav i mržnja", "Rebecca" i "Ljubavnici punog mjeseca".

Ostale slike s putovanja, možete pratiti na njenom službenom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Nema komentara

Pokreće Blogger.