Televisa planira povijesnu telenovelu?


Producentica Angeli Nesma Medina svojim je izvanrednim producentskim uspjesima u glavnom terminu, izgleda, osvojila sve Televisine čelnike i to u tolikoj mjeri da su za njezin sljedeći projekt spremni odobriti jako izdašan budžet - za snimanje povijesne telenovele "Yesenia".

Originalna "Yesenia" je mini-serija, nastala još 1970. godine. 17 godina kasnije, odnosno 1987. god., mini-serija je opet rađena, ovaj put s Adelom Noriegom u glavnoj ulozi. Imala je samo 20 epizoda, a napisana je od strane Yolande Vargas Dulche(autorica "Rubi").

"Yeseniom" u 2015. godini mogla(99%) bi postati Angelique Boyer. Ona bi trebala utjeloviti lik mlade ciganke Yesenie, koja se zaljubljuje u bogataša, ne znajući pritom da je i sama kćer jednih drugih bogataša. Na putu ka sreći, najveća prepreka bit će joj upravo - vlastita sestra!

Posljednja televisina povijesna telenovela "Pasión" snimljena je prije sedam godina, a čija je obljetnica premijere upravo danas. Telenovela je doživjela veliki krah u Meksiku, mada joj u inozemstvu nije išlo nimalo loše. No, neuspjeh u domovini, ljaga je koju nijedna telenovela nikad neće moći sprati sa svoga imena. Nakon tog strašnog neuspjeha, poglavito zbog novca koji su uložili u nju(jeste li znali da je telenovela "Pasión" najskuplja telenovela u povijesti Televise?), Televisa je izgubila vjeru u ovakav tip telenovela(kostimirane), što zbog potencijalne zasićenosti publike, što zbog velike količine novca koji se mora uložiti u njih. No kako je producentica Angeli već dva puta spasila Televisin glavni termin i podigla ga iz pepela(prvi put 2012. godine nakon "Pobjede ljubavi" i "Dos hogares", koje spadaju u neuspjehe, a pogotovo potonja, ona je došla s "Abismo de pasion" i bitno popravila gledanost i vratila publiku pred male ekrane, te drugi put ove godine to je učinila još "šokantnije" - s nevjerojatno uspješnom "Lo que la vida me robo", koja je udvostručila gledanost svoje prethodnice, najmanje gledane telenovele u povijesti glavnog termina, "Oluja u srcu"), televisini čelnici joj očito slijepo vjeruju. Toliko da su spremni izdvojiti silne i silne milijune, pa možda čak i svrgnuti "Pasion" s prvog mjesta po novčanim sredstvima uloženima u jednu telenovelu...

Nema komentara

Pokreće Blogger.