Okončana "La Gata"


U prošlu nedjelju, na televisinom Canal de las Estrellas, okončala se telenovela "La Gata", čije su protagoniste igrali Maite Perroni i Daniel Arenas. Producirala ju je Nathalie Lartilleux. Finale je ispraćeno masom groznih i negativnih komentara, a između kojih se najviše provlačilo pitanje nepovezanih scena te "teleportiranje" likova s jednog na drugo mjesto. No, unatoč nevjerojatno lošem finalu(ako bi se tako uopće mogli i nazvati), meksička publika u velikom broju ispratila je "Mačku" do posljednjih minuta, a gledanost zadnje epizode, iako je išla u 18 h(jer se glazbeni spektakl "La Voz México" emitirao uživo od 20 h), iznosio je čak 20.9%!

U nastavku, mapa gledanosti telenovele:


Početak: 17.7%
Kraj(dva sata): 20.9%
Najviši rating: 22.4%(4. i 23. lipnja)
Najniži rating: 13.6%(16. rujna)

Prosječni mjesečni rating:
Svibanj: 17.6%
Lipanj: 20.3%
Srpanj: 18.2%
Kolovoz: 16.7%
Rujan: 16.3%
Listopad: 18.3

UKUPNA PROSJEČNA GLEDANOST: 17.9%

"La Gata" je druga najuspješnija telenovela u povijesti termina od 16:15 h. Ispred nje stala je samo "Corazón Indomable", a iza nje ostale su "Corona de Lagrimas" i "Un refugio para el Amor".

2 komentara:

  1. Kad smo već kod CI, ja uopće ne znam zašto je ona imala toliku gledanost. U razini gluposti i dosadnosti može se ravnati s DQTQTQ (od 65. epizode nadalje), veća je kemija između mene i drveta nego između protagonista, a da ne zaboravim spomenuti kako je Octavio pravi, pravcati idiot. E i karakterizacija likova isto 0 bodova. Mijenjali ponašanje češće nego gaće. Sorry, ali morala sam negdje napisati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma neka si se ti rasteretila haha, a nema veze što je ovdje.
      Sto ljudi - sto ćudi, što bi bilo kad bi nam se svima iste stvari sviđale...

      Izbriši

Pokreće Blogger.