Vrlo obećavajući početak "La Sombra del Pasado"!


Iako je "El manantial" još uvijek... Dosta "svježa" telenovela, publika se pravo zapalila za prve epizode obrade spomenute telenovele, koja nosi naziv "La Sombra del Pasado". Prvu epizodu pratilo je 20.2% gledatelja, što je druga najupješnija premijera u novijoj povijesti termina od 19:15 h. Drugi dan, u svojoj drugoj epizodi, telenovela je privukla još više gledatelja - njih 20.8%, da bi prije sat vremena izašao podatak da je jučerašnju epizodu, odnosno treću po redu, pratilo njih čak 21.1%


Telenovelu protagoniziraju Michelle Renaud i Pablo Lyle, koji još uvijek nisu izašli, budući da se telenovela u početnim epizodama odvija 20-ak godina prije sadašnjosti, pa "privremene" protagoniste, da se tako izrazimo ili jednostavno, one koji trenutno vode glavnu riječ, igraju Susana González, koja prema najvećem dijelu fanova, jednostavno krade telenovelu, te Alejandra Barros i Alexis Ayala. Produkcijska palica u rukama je MaPat.

Broj komentara: 7:

  1. Meni je taaaaaako super ova serija. Jest da je klišejizirana, ali Ayala, Barrosica i Susy imaju nevjerojatnu energiju, a i dobra je stvar što su prve tri epizode identične onima EMa. Jedva čekam Michelle i Pabla da dođu. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je odlična! :) Ima ono nešto...!

      Izbriši
    2. Daaaaaaa, samo da ju ne zaseru s prevelikim brojem epizoda. Nadam se da Angelli ili netko drugi kreće u pretprodukciju i to veoma brzo.

      Izbriši
    3. Haaa... Kažem ti, Pimentel kaže: "Sa snimanjima krećemo u veljači"(napisao MQT), a zna se serija da ide u 18 h, onda mislim tko ti može biti pouzdaniji od vlastite protagonistice tog projekta, zar ne? A prema tome, onda bi Angelli morala u 19 h(a Mejia se upravo spominjao za taj termin i to upravo s istim projektom, iako sada u rukama Angelli), a nekako mi je oduvijek bila "sumnjiva" ta CUNA DE LOBOS od Morena i plus original Zarattini kod Ocampo... Pravi nered, doslovno! :// Prema tome LSDP ne bi trebala imati daleko od 130 epizoda, mada je i to produživanje, ali bolje i to nego 167 epizoda LMDV. ;)

      Izbriši
    4. Neke stvari jednostavno ne trebaju remake, među kojima je i ta CDL, a i ako se ne varam, Ocampo se donedavno borila za termin nakon MCETa. Ta žena jednostavno ne zna za odmor. Držim fige za ravno 131 epizodu (s obzirom da finale ide nedjeljom)! :)

      Izbriši
    5. Da, u pravu si, Ocampo je izgubila bitku s Larrosom. 132!! :) Nedjeljno finale sastavljeno je od dvije epizode. :)

      Izbriši
  2. Koliko se sjećam glavni protagonisti u.Izvoru (El manantal,Adela Noriega i Mauricio Islas) pojavili su se prvi put u 6-oj od ukupno 95 epizoda koliko ih je bilo,a ovdje planiraju koliko sam pročitala snimiti zasad 130 epizoda + mogućnost prodruživanja pa se glavni protagonisti možda kasnije pojave iako je meni draže čim prije to bolje.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.