Grettell Valdéz negativka "Quiero odiarte, pero te amo"!


38-godišnja Grettell Valdéz glavna je negativka nove televisine telenovele, koja će ići u glavni termin, a koja od danas nosi naziv "Quiero odiarte, pero te amo"! Potvrdio je to sam producent Salvador Mejia, putem svoga službenog Twitter profila:



Tako je ujedno, putem jednog tweeta, službeno potvrđena glavna negativka, protagonistički par te novi naslov telenovele. Inače, na mjesto majke Mejia je svim naporima pokušavao dovesti Victoriju Ruffo, no kako je tek izašla iz telenovele "La Malquerida", Victoria je čvrsto ustrajala do kraja u svome "ne", iako je Mejia više puta pokušavao nagovoriti je da prihvati ovu ulogu. Prije dva dana, pojavili su se tračevi da se Mejia sada "prebacio" na Yadhiru Carillo, i sada pak nju pokušava dovesti na mjesto protagonističine majke, dok je taj lik u originalu "La Mentira"("Laž") igrala Blanca Guerra. No, u svakom slučaju, u igri za majku je i Patsy, što pokazuju slike s castinga.

Kako smo već pisali, glavnu glazbenu temu pjeva Yuri. Scenarij i adaptacija u rukama su Ximene Suárez(koja je morala napustiti "Simplemente María"), koja će ipak krenuti ispočetka, što će reći da su početne epizode napisane od strane Liliane Abud, završile u - smeću. Kako navode izvori bliski produkciji, u televisinim prostorijama zbila se žestoka svađa između producenta Mejie i same Abud. Uvidjevši koje pogreške rade već godinama, da im telenovele ispadaju sramotni promašaji, Abud nije htjela, već postojećoj "La Mentira" dodavati još dvije druge priče, na što se Mejia, koji se očito voli spoticati na isti kamen i to godinama, oštro usprotivio. Isti izvori navode da je svađa bila toliko žestoka da je Abud izašla plačući, a da je u tom trenutku, Mejijinom odlukom, Ximena Suárez "skinuta" s "Simplemente María" i dovedena na ovaj projekt.

"Quiero odiarte(pero te amo)" očekuje se nakon Uskrsa na Canal de las Estrellas. Protagoniziraju je Ana Brenda Contreras i Iván Sánchez.

2 komentara:

  1. Kako taj čovjek može biti toliko moćan da su mu brzo našli novu scenaristicu. :/ A od FELSa ima grozne rezultate.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boga ti pitaj, taj čovjek je praktički gazda svima u Televisi. Što se sve njemu dopušta da radi, pa to je za ne povjerovati.

      Izbriši

Pokreće Blogger.