Claudia Ramírez u "Quiero odiarte, pero te amo"?


Meksička glumica, Claudia Ramírez, koju trenutno pratimo kao glavnu negativku telenovele "Boja strasti" na HRT 1, kako to tvrdi meksička radijska voditeljica Maxine Woodside, ulazi u glumačku postavu nove telenovele estelar, "Quiero odiarte, pero te amo", koja se priprema pod producentskom palicom Salvadora Mejie Alejandrea. U telenoveli bi trebala glumiti ulogu pozitivke, prema istom izvoru.



S ulogom u "Boja strasti", Claudia se vratila na Televisu poslije čak šesnaest godina odsustva i njezine posljednje uloge u telenoveli "Te sigo amando", gdje je igrala glavni lik. Claudia je, inače, bila jedna od potencijalnih zamjenica Rebece Jones za ulogu starije protagonistice telenovele "Que te perdone Díos", koja starta za tri dana na Univisionu(u slučaju da Jones odbije, što se na kraju ipak nije dogodilo). 

U međuvremenu, na društvenim mrežama pojavile su se slike s look-ovima pojedinih likova u telenoveli, među njima, Sebastiana Zurite, Alicie Machado, Guillerma Capetilla, Marcela Bouqueta i Mar Contreras.






1 komentar:

  1. Bilo ni zanimljivo vidjeti kombinaciju majčinskog pozitivnog sporednog lika od Claudie Ramirez i kćerinjskog pozitivnog glanog lika od Ane Brende Contreras.Baš me zanima tko će igrati lik Claudijinog bivšeg ljubavnog partnera kojeg u priči iz 1998. godine glumi otac od glavne glumice iz dotične godine Kate del Castillo,Eric del Castillo.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.