Doma TV: Vraća se "Istinska ljubav"


Povijesna telenovela "Amor Real", odnosno, "Istinska ljubav" vraća se u program Dome TV. Telenovela je nastala 2003. godine, pod producentskom palicom uspješne Carle Estrade, i slovi za jednog od velikih uspjeha meksičke Televise. Protagonizirali su je Adela Noriega i Fernando Colunga, ponajveće zvijezde spomenute tv-kuće, ali i latino-američkih telenovela uopće. Radnja telenovele smještena je u 19. stoljeće, a prati mladu djevojku, koju prisiljavaju udati se za bogatog zemljoposjednika, prema kojemu djevojka osjeća mržnju, no  kojeg, nakon nekog vremena, počne voljeti istinskom ljubavlju...


Inače, ovo je dosta zanimljiva odluka vodstva spomenute tv-postaje, budući da se u poslijepodnevnom terminu emitira nova, isto tako, televisina telenovela, "Vrtlog života"(Angelique Boyer & Sebastian Rulli), koja ima identičnu radnju, samo prilagođenu današnjici. "Bodas de Odio" izvorna je priča po kojoj su nastale obje druge spomenute("Vrtlog života" i "Istinska ljubav"). "Istinska ljubav" vraća se po završetku "Labirinta strasti", i to u jutarnji termin, počevši od 13. veljače, a broji 95 epizoda.

24 komentara:

  1. Pa stvarno nisu normalni,opet nastavljaju sa reprizama!A što je sa onih čak 5 novih telenovela koje su navodno otkupili,kada će njih početi prikazivati (La gata,Quiero amarte...)

    OdgovoriIzbriši
  2. To im i jest OK da reprize trpaju ujutro a nove popodne, nadam se da nakon CCEA biti nešto novo...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također,imaju koliko sam skužila otkupljene La gatu i Quiero amarte (uz Vrtlog života i Kad srce kaže da koje se trenutno prikazuju na Domi) pa neka nakon CCEA puste jednu od te dvije,a ne opet neku reprizu.

      Izbriši
    2. Ili neka puste obje, taman imaju mjesta kad završi CCEA :)

      Izbriši
  3. nadam se novoj seriji

    OdgovoriIzbriši
  4. Zar opet?I to istodobno kad puštaju istu verziju druge serije.Aludiram na Vrtlog života. A kako su epizode krenule prije će završiti Istinska ljubav nego Vrtlog života.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako vjerujem da se većina neće složiti,meni je Vrtlog života puno bolji od Istinske ljubavi,iako ima dosta puno epizoda i ako se ne varam Helena Rojo i Ricardo Blume (Cecilia i Patricio u CCEA) i u Amor real glume muža i ženu,Augustu i Hilarija ili kako se već zvao tata od Matilde koju glumi Adela Noriega) i ovo je još jedan dokaz da ovi na televiziji nikako ne mogu bez Fernanda Colunge,sad kad počne Amor real ponovno u jutarnjem terminu,gledati ćemo Fernanda u čak dvije telenovele (Kad srce kaže da i Istinska ljubav)

      Izbriši
  5. ja mislim da vrijed pogledati Abismo de Pasion , UN REFUGIO PARA EL AMOR , Qué bonito amor POR ELLA SOY EVA Por siempre mi amor Mentir para vivir La malquerida La gata a jako bih voljela da prekinu emitirati malu nevjestu za neku novu seriju a mala nevjesta je već 2 godina emitiranja ne bih mw ćudilo da bude na kraju imala 3000 epizoda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maloj nevjesti očito ide dobro, kad stalno iznova otkupljuju epizode. A što se tiče serije u njezinoj domovini, ona se još uvijek snima, i vjerovali ili ne, nema kraja ni na vidiku.

      Izbriši
  6. kada smo ko repriza a bude ponovno neka repriza neka bude naući me voljeti oluja zemlja strasti ili ciganke

    OdgovoriIzbriši
  7. Moje misnje je ovako da nakon oprezno s andelom da bih voljela dvije nove serije iz godine 2012 / 2014 bilo. Je dosta repriza u četiri godine otkad ima rome tv same su bile

    OdgovoriIzbriši
  8. Znate možda što dolazi nakon završetka CCEA?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, još uvijek ne, ali možda se bude znalo do kraja tjedna.

      Izbriši
    2. Prerpostavljam da će ići duplanje LQLVMR i PEAM.

      Izbriši
  9. meni su na portalu odgovorili da će se znati na kraju Sutra navečer ili prekosutra bi se trebalo znat što kreće umjesto "Oprezno s anđelom". "Istinska ljubav" će se prikazivati u jutarnjem terminu, vjerojatno oko 9:30 h.

    OdgovoriIzbriši
  10. bolje to nego neka repriza LQLVMR i PEAM. kad oni završe s emitranje nakon nijih stave La gata , Por Siempre Mi Amor , Un Refugio para el Amor Qué bonito amor naprimjer i što će oni dobiti ako dupliraju LQLVMR ja mislim da završava u 7 mjesecu PEAM bih mogala završti 10 mjesecu

    OdgovoriIzbriši
  11. Umjesto Oprezno s anđelom ide Vrtlog života, to je potvrdila sama Doma tv na facebooku na jednom postu od jedne cure.Vjerojatno će ići po 2 epizode of Vrtlog života i Kad srce kaže da.

    OdgovoriIzbriši
  12. Čisto sumljam doma tv nije ništa potvrdila pročita sam tu poruka a ta cura je ovako napisala što ide nakon oprezno s andelom a trebala je napisati ovako oprezno s andelom još malo pa zavrsava s emitiranje što ide nakon toga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se i ja sam to vidio, čak su joj i raspored poslali da vidi što ide po rasporedu, tek su danas potvrdili da ide vrtlog.

      Izbriši
  13. Dakle,Mentalist i Vrtlog života umjesto Oprezno s anđelom.Svašta!Glupost je stavljati Mentalist u terminu za telenovele.

    OdgovoriIzbriši
  14. I ipak se Istinska ljubav nije vratila na Domu TV zbog glupog i potpuno nepotrebnog mijenjanja termina telenovela Vrtlog života i Kad srce kaže da iz odličnog popodnevnog u katastrofalan jutarnji termin.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.