F. Allende: Još 60 epizoda "Muchacha italiana..."


Unatoč činjenici da je jedan od najvećih neuspjeha zadnjih godina, telenovela "Muchacha italiana viene a casarse", prema tvrdnjama Fernanda Allendea, radnja će dobiti još 60 dodatnih epizoda. Glumac je izjavio da je jako zadovoljan da je publika odlično prihvatila telenovelu(?). Također je dodao da je telenovela otkupljena i za Španjolsku. 

Glumac je izrazio zadovoljstvo "velikom prihvaćenosti od strane publike"
Televisa nastavlja svoju dosta čudnu politiku - produžavanje telenovela koje su neuspješne. Posljednji i vrlo slikovit primjer jest produživanje telenovele estelar "Hasta el fin del mundo", koja će, unatoč mizernim rezultatima gledanosti, biti produžena do travnja, te će imati čak 197 epizoda. Pitanje je kamo će i koliko daleko ta politika odvesti Televisu. Dok se jedni neuspjeha nastoje što prije riješiti, drugi neuspjesima pokušavaju što duže torturirati publiku.

Broj komentara: 9:

  1. Zašto ipak produžuju telenovelu za čak 60 epizoda ako gledanost nije zadovoljavajuća i ako je gledanost ispod očekivane?

    OdgovoriIzbriši
  2. Glupo,sa La gatom nisu bili zadovoljni kakvu gledanost ima pa su ju skratili,a ove dvije (Hasta el fin del mundo i Muchacha italiana viene a casarase) imaju jako lošu gledanost pa ih idu produživati umjesto da i njih skrate.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gata nikad nije bila skraćena. Od početka se znalo da će imati 122 epizode.

      Izbriši
    2. Ja sam za La gatu bila pročitala na jednoj stranici da je producentica planirala snimiti čak 175 epizoda,zato kažem da je skraćena,ako je to što sam pročitala bilo točno.

      Izbriši
  3. Što o pokušavaju postići produživanjem,da radnja postane još dosadnija i da se sve zakomplicira još 50 puta i da glavni junaci dožive nekoliko nesreća i pokušaja ubojstva do kraja telenovele?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja presretna koliko god da epizoda serija ima jer mi se priča sviđa.Smatram da uspjeh ne ovisi o broju epizoda.Politika Televise je odlična.Ne slažem se za činjenice o uspjesima.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa što onda i ako bi je produživali?Ja još sretnija!

    OdgovoriIzbriši
  6. Produžavanjem pokušavaju ispričati kvalitetne životne priče tih serija a radnja ne postaje tu i tamo još dosadnija i tu i tamo se ne događa sve ovo ostalo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pročitala sam na meksičko-španjolskoj wikipediji da je hrt1 otkupio ovu seriju, #Muchacha_Italiana_viene_a_casarse.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.