"Quiero odiarte, pero te amo" ponovno "Lo Imperdonable"


Još je relativno malo vremena ostalo do početka snimanja nove televisine telenovele, pod produkcijskom palicom poznatog Salvadora Mejie Alejandrea("Otimačica", "Esmeralda", "Rosalinda", "Ukleta Marijana"...). Po slikama koje producent "kači" na svoj twitter-profil, da se zaključiti da se telenovela ponovno preimenovala, te joj je trenutni naziv ponovno "Lo Imperdonable". U međuvremenu, od posljednjeg članka, došli smo i do novih informacija. Tako je sudjelovanje Claudie Ramírez potvrđeno, te će ona glumiti majku Ane Brende, lik kojeg je '98. igrala Blanca Guerra u "La Mentira", ili pak Julieta Rosen u "Kad zavolim, vrijeme stane" 2010. godine. Mladu protagonisticu igrat će, relativno nepoznata, Gaby Melado, inače sestra Ane Brende u hit-seriji "Divlja u srcu"(gluhonijema Solita). 


Njezina partnera, kako smo već pisali, igra povratnik na Televisu - Sebastián Zurita, dok posljednju kariku ljubavnog trokuta mladih protagonista zatvara Ricardo Franco

Za adaptaciju je zadužena Ximena Suárez, nakon skandala s Lilianom Abud. Da je uzde scenarija preuzela Suárez, potvrđuje i sama Ana Brenda:

U međuvremenu, pojavio se i logo telenovele:


Na meksičke male ekrane, "Lo Imperdonable", s Anom Brendom i Ivánom Sánchezom u glavnim ulogama, stiže u prvim danima travnja. Osim što telenovelu već sada prati glas neuspjeha(s obzirom na producenta, ali i glumačku postavu), "Lo Imperdonable" će se morati boriti i s slabom gledanošću televisina glavnog termina, u kojem trenutno ide neuspješna "Hasta el fin del mundo"(Marjorie de Sousa, David Zepeda).

Broj komentara: 6:

  1. LOL, Marikruz i Solita opet u istoj seriji

    OdgovoriIzbriši
  2. Govore da je Hasta el fin del mundo dosta neuspješna,ali su ju svejedno produžili na skoro pa 200 epizoda (imati će 197 epizoda)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ugodna kombinacija od Ivana Sancheza i Ane Brende Contreras.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lo imperdonable mi nekako ozbiljnije zvuči za tu priču nego Quiero odiarte,pero te amo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Quiero odiarte,pero te amo ne zvuči toliko ozbiljno koliko Lo imperdonable za tu svoju priču.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nika,od ovih 6 mjeseci,koliko vremena je Hasta el findel mundo bila neuspješna u pojedinim postocima?

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.