Alejandra Barros negativka nove Morenove telenovele


Iako je nekih mjesec i pol dana ostalo do kraja telenovele "La Sombra del Pasado", glavnoj negativki Alejandri Barros drugi projekt već kuca na vrata. Naime, lijepa Alejandra, koja je svjetsku slavu postigla kao "Ukleta Marijana", priznala je da je već dobila drugu ulogu. Radi se o novoj telenoveli producenta Carlosa Morena Laguilla, za koju se pretpostavlja da će biti obrada "Amor en silencio". 

Glumica je dala i neke detalje oko početka telenovele. Izjavila je da snimanja započinju u svibnju, a da bi se prva epizoda na meksičkim malim ekranima mogla pojaviti najvjerojatnije u kolovozu: uistinu, ima mnogo negativaca, i ja sam jedna od njih, zbog svoje dobi ne bih mogla biti negativka koja se bori za ljubav protagonista. Više nisam za to. U ovoj melodrami moj lik i nije toliko jako zastupljen, što će mi omogućiti da prilagodim snimanja svojim obvezama, a i pritom da se odmorim malo od svega.

Barrosin vrlo mladoliki izgled dvosjekli je mač, jer iako ima isti broj godina koliko je i Daniela Romo imala 2001. god.("El manantial"), Alejandri su mnogi predbacivali da nije bila za ovu ulogu.
44-godišnju Barros ne smeta što više "ne može" biti protagonistica telenovela:
Odlično je kada je tvoj lik u telenoveli u skladu s tvojim stvarnim godinama, voditi lik na takav način je nešto nevjerojatno. Ne ograničavam se samo na likove protagonistica, jer mnogo puta oni drugi likovi "sa strane" su zanimljiviji nego sami protagonisti.

Nema komentara

Pokreće Blogger.