María Rojo napustila "Hasta el fin del mundo"


Poznata meksička glumačka veteranka, María Rojo, napušta televisinu telenovelu "Hasta el fin del mundo", te postaje već druga glumica koja ju napušta. Prvi koju je telenovelu estelar napustio, bio je njezin protagonist Pedro Fernández, čiju je majku u telenoveli igrala upravo spomenuta Rojo. Razlog napuštanja projekta bilo je Maríjino priključenje jednoj političkoj stranci, no međutim, Rojo nije izašla s projekta svojevoljno, jer joj je dat ultimatum - ili će napustiti telenovelu ili će izaći iz stranke, na što se renomirana glumica požalila i izrazila nezadovoljstvo, no treće opcije joj nije bilo.

Maríju će zamijeniti druga veteranka, Leticia Perdigón, s glumačkom karijerom dužom od 40 godina. Donedavno je Leticiju publika mogla vidjeti u telenoveli "La Gata". Perdigón je izjavila da će joj ovo biti veliki izazov, no da će dati sve od sebe da publika što manje osjeti ovu promjenu. Pritom se zahvalila producentu Nicandru Díazu Gonzálezu na ukazanom povjerenju, a sa snimanjem telenovele krenula je već 19. veljače. U Meksiku, nova "Guadalupe" trebala bi se pojaviti već sutra.


U međuvremenu, kada se već dotičemo "Hasta el fin del mundo", valja napomenuti da je konačno i službeno potvrđen datum finala. Njega će meksička publika vidjeti 26. travnja, a telenovela će imati 197 epizoda, jednako kao i prethodna "Lo que la vida me robó"("Vrtlog života").

2 komentara:

  1. Što se mora-mora se!Žena je morala birati! Serija ima dobru količinu nastavaka na njihovu priču.

    OdgovoriIzbriši
  2. I zašto po člancima stalno netko piše da je ova serija propala?Pa ona je po postocima gledanosti od kraja studenog do početka ovog mjeseca na drugom i na prvom mjestu!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.