Posljednje epizode "Boje strasti" na HRT-u


Jedna od najhvaljenijih televisinih telenovela posljednjih par godina, "Boja strasti" ušla je u posljednje tjedne svoga premijernog emitiranja na HRT-u. Sutra nas očekuje 109. epizoda ove sjajne priče, proizašle iz pera poznatih Peña - Blanco, dvojca koji je pisao velike hitove poput "Mi Pecado", "Cadenas de amargura", "Cañaveral de pasiónes"(...), a završetci njihovih priča malo koga ostave ravnodušnim. "Boja strasti" neće biti iznimka, budite sigurni. U posljednjim epizodama otkrijte hoće li se Nora uspjeti izbaviti iz velikih nevolja u koje je upala ubivši Ricarda, što je to Milagros učinila u prošlosti za što je mislila da je ostalo zauvijek zakopano i skriveno od drugih, hoće li se konačno razotkriti istina o Adrianinoj i Alonsovoj smrti, kakav kraj čeka Rebecu, te hoće li ljubav Marcela i Lucíje napokon pobijediti...

Finale "Boje strasti" zakazano je za 9. travnja, u dobro poznatom terminu. Dan poslije, nakon jako dugog niza televisinih telenovela, termin ponovno preuzima brazilski Globo i njegova, Emmyem nagrađena povijesna telenovela, "Lado a Lado".

Dva svijeta i jedna želja - sloboda...

1 komentar:

  1. #Boja_strasti je predobra serija.Ovaj dio kraja je preuzbudljiv.A ako umjesto nje zaista bude serija #Lado_a_lado,onda baš super jer za nju imam doista optimistična očekivanja!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.