Poznat novi projekt Nathalie Lartilleux


Jedna od najuspješnijih televisinih producentica već jako dugi niz godina, Nathalie Lartilleux, priprema novi projekt. Radi se o obradi aztecine "La Hija del Jardinero", koju je spomenuta televisina suparnica snimila 2003. godine, i to s velikih uspjehom. Tu prvu verziju protagonizirala je Mariana Ochoa, a partnera joj je igrao Carlos Torres.

Telenovela bi trebala zauzeti termin od 18:20 h po završetku telenovele "La Vecina", koja počinje u svibnju. Što se tiče glumačke postave, ništa nije poznato, no već izvjesno vrijeme se šuška da producentica Lartilleux želi napraviti trilogiju s kolumbijskim glumcem Danielom Arenasom. Nakon "Corazón Indomable" i "La Gata", "La Hija del Jardinero" bi bila posljednji korak prema ostvarenju zamišljenog. Također su izvori bliski Televisi prije nekog vremena tvrdili da bi Lartilleux htjela i po treći put surađivati s Maite Perroni, nakon "Cuidado con el angel" i "La Gata"(s tim da je Perroni odbila i "Corazón Indomable").

Arenasu sjajno ide u Meksiku. Tri od četiri telenovele u kojima je sudjelovao bile su veliki uspjesi("Teresa", "Corazon Indomable", "La Gata"), dok je jedna dosta prosječno prošla("Amorcito corazon").

Broj komentara: 10:

  1. Ajme,stvarno se radujem!Jedva čekam ovaj projekt!#Nathalie_Lartillleux, #La_hija_del_jardinero a možda i #Daniel_Arenas i #Maite_Perroni!Pa to će biti prava fantazija!Imam dosta optimistična očekivanja za tu seriju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dok se prikazivala na Novoj TV,obožavala sam Vrtlarevu kći (La hija del jardinero),u to vrijeme mi je bila omiljena telenovela i sjećam se da sam obavezno trčeći jurila doma iz škole samo kako bi mogla otpočetka gledati novu epizodu,a voljela bih da ju Doma Tv reprizira,kad već toliko voli repizirati već viđene telenovele

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne samo telenovele nego sve zivo reprizira. Od ponedjeljka u 18:30 stavljaju kod ane i reprizu u 11:30 a vrtlog ne mogubitak stavit u to vrijeme. Nisam domu upalila od kad su nam ono napravili, možda na jesen vrate kako je sve i bilo.

      Izbriši
    2. Ne samo telenovele nego sve zivo reprizira. Od ponedjeljka u 18:30 stavljaju kod ane i reprizu u 11:30 a vrtlog ne mogu stavit u to vrijeme. Nisam domu upalila od kad su nam ono napravili, možda na jesen vrate kako je sve i bilo.

      Izbriši
  3. Pa drago mi je zbog tebe,#Nika!Pa bila je dobra ta serija!A da je bar ta televizija prikaže a ako ne ona onda neka je prikaže televizija #Rtl_passion.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Telenovela Vrtlareva kći je doživjela veliki uspjeh u čak 80 zemalja u kojima se prikazivala,a sad kakva će biti Televisina verzija i hoće li biti uspješna,vidjeti ćemo,ali baš me zanima tko će glumiti Luisu Fernandu i Carlosa Eduarda,likove koje su u Aztecinoj telenoveli izvrsno odglumili Mariana Ochoa i Carlos Torres koji su bili odličan par.

      Izbriši
  4. Kako molim?U vrijeme za serije telenovele radnim danima emisija #Kod_Ane?Onda će #Mala_nevjesta opet imati 2 epizode dnevno, valjda.A jadna ti,#Anonimno!

    OdgovoriIzbriši
  5. To je jedan zaista prevelik uspjeh za jednu takvu seriju,pa vjerujem da će i Televisina verzija biti uspješna,da,baš i mene zanima tko će ih glumiti,ja znam da su Mariana i taj Carlos njih glumili i da su bili odličan par.Ja bih,npr.,u njenoj ulozi voljela vidjeti Maite Perroni,Angelique Boyer,Liviu Brito,Michelle Renaud,Ximenu Navarette,Ariadne Diaz...,a u njegovoj Josea Rona,Davida Zepedu,Daniela Arenasa,Pabla Lylea,Ericka Eliasa,Ricarda Franca...

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja bi svakako ponovno htjela vidjeti Ximenu Navarrete u nekoj novoj glavnoj ulozi u nekoj od novih telenovela jer me jednostavno oduševila svojom prvom,glavnom i prilično zahtjevnom dvostrukom ulogom sestri blizanki u telenoveli La tempestad koja je meni odlična telenovela,a i evo jedna zanimljivost,Mariani Ochoi je glavna žensak uloga Luise Fernande u Vrtlarevoj kćeri bila prva uloga uopće u nekoj telenoveli jer prije toga nikad nije glumila,bila je pjevačica,prva uloga i veliki uspjeh,ali producenti nisu pogriješili kada su joj dali tako zahtjevan zadatak da odglumi glavnu junakinju jer su i kritičari i publika pohvalili i telenovelu i njezinu glumu,a Mariana je priznala da se na setu over telenovele zaljubila u glumu

    OdgovoriIzbriši
  7. Da,slažem se.Baš supet!Nije uopće pogriješila!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.