Televisa snima svoju prvu telenovelu u 4K Ultra HD rezoluciji


Za par mjeseci, Televisa će početi sa snimanjem svoje prve telenovele u 4K Ultra HD rezoluciji, odnosno 2160p rezoluciji slike. Čast da postane prvim projektom snimanim u takvoj rezoluciji, pripala je novoj telenoveli producentice Rosy Ocampo, "Antes muerta que Lichita". Inače, i argentinski Telefe sljedećeg mjeseca počinje sa snimanjem "Entre caníbales", nove telenovele koja za protagonisticu ima Nataliju Oreiro, a radi se o također prvom projektu Telefea koji će se snimati u 4K Ultra HD rezoluciji.

"Antes muerta que Lichita" potpuno je originalna priča, koju pišu tvorci posljednjih Ocampinih projekata("Por ella soy Eva" i "Que pobres tan ricos", uz iznimku "Mentir para Vivir"), a iako se radi o telenoveli koja će ići u humorističnom terminu(20:15 h), "Antes muerta que Lichita" obrađivat će velike probleme današnjih modernih društava - mobbing i bullying. U međuvremenu, potvrdilo je se sudjelovanje Eduarda Santamarine i Sylive Pasquel, uz već odavno rezerviranu Chantal Andere. Arath de la Torre i David Zepeda su među kanditatima za protagonista, dok slabija polovica glavnog para i dalje nije poznata, iako se izdvajaju tri imena: Maite Perroni, Ariadne Díaz i Irán Castillo

"Antes muerta que Lichita" na malim se ekranima očekuje potkraj ljeta, sukladno s glasinama da Televisa neće produžavati Larrosinu "Amores con trampa", iako se radi o trenutno najvećem uspjehu iste tvrtke.

1 komentar:

  1. Preodlična rezolucija, #Antes_muerta_que_Lichita presuper serija, glumačku postavu podržavam,terminu svaka čast,jedino ništa za #Entre_canibales ne znam.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.