Telenovela "Que te perdone Díos" pred rezanjem?


Producentica Angelli Nesma Medina, kao i njezin tim te Televisa ukupno, vrlo su zabrinuti zbog izrazito loših rezultata koje postiže telenovela "Que te perdone Díos", kako u Meksiku, tako i u SAD-u. U prvom planu zamišljena kao konkurentica telemundovoj "Dueños del Paraíso", nova Nesmina telenovela nije postigla ni približno dobre rezultate, kakvi su se očekivali od nje. Čak niti u SAD-u se nije iskazala, gdje iako je uvijek bila bolja, po gledanosti, od telemundove uzdanice(borba za prevlast u terminu od 22 h). No valja uzeti u obzir da Univision i Telemundo nemaju jednaku pokrivenost teritorija SAD-a(Univision prevladava). Stoga su se posljednjih par dana počeli pojavljivati sve glasniji i glasniji tračevi da je Televisa rekla svojoj producentici da što prije završi "Que te perdone Díos", te se posveti svojoj nadolazećoj telenoveli, koja kreće odmah nakon Mejijine "Lo imperdonable"(koja pak kreće u ponedjeljak). Prema istim tvrdnjama, "Que te perdone Díos" mogla bi imati samo 92 epizode.


I inače, produkciji nije ostalo previše vremena do kraja snimanja. Prema tvrdnjama nekih fanova, od početnih 20 epizoda, koliko je Meksiko(Canal de las Estrellas) kaskao za SAD-om(Univision), već sada ta razlika iznosi 15 epizoda(što ukazuje na to da ju je Televisa već počela kratiti). A pritom valja istaknuti da je Televisa jedno vrijeme planirala puštati "Que te perdone Dios" po dvije epizode dnevno, s ciljem da se nadoknadi razlika za emitiranjem u SAD-u. I oni koji su gledali "Abrazame muy fuerte", tvrde da su se neke stvari počele događati mnogo ranije negoli bi trebale. Stoga, ovakva situacija vjerojatno otvara put ka ranijoj premijeri telenovele "La Vecina", producentice Lucero Suárez. Međutim, budući da i u 18 h ostvaruje izrazito loše rezultate "Que te perdone Díos", možda je moguć i scenarij u kojem "La Vecina" bude premještena u 19 h, a ne u 18 h kako se planiralo.

Broj komentara: 5:

  1. Iskreno sto manje epizoda bude imala to bolje... Po meni predosadna serija... A sto se tice ovoga tko ce poslije mejie ,mislim da nije fer i korektno da angeli nesma se opet tako brzo vrati s novom serijom...ona treba na poduzi odmor...a sve se vise prica da se vraca carla estrada... I to bi bilo lijepo i jako dobro... Rekao bih osvjezacajuce posto je vec dugo nema kao producentice... ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost, već pet godina u nizu, svako toliko koliko jedna produkcija treba naslijediti neku drugu u glavnom terminu, uvijek se govori da će to biti upravo produkcija Carle Estrade. :( A i ova serija je ubačena "mimo reda" Nesmi, i nekako se osjeti da se nisu baš potrudili sa serijom(imam osjećaj da oni već odavno razmišljaju o novoj glavnoj telenoveli krajem godine). Nema sumnje da se ona vraća nakon Mejie. Jedino ako bi LI ispala veliki neuspjeh(+ neuspjeh QTPD), onda bi već mogla biti druga priča, mada se i Estrada opekla s Pasion, najvećim neuspjehom u povijesti moderne meksičke televizije(iako je LT ipak bila manje gledana, ali isto tako je manje novaca otišlo u nju, za razliku od Pasion).

      Izbriši
  2. Izgleda da je i ona podbacila,a snimila je nekoliko zaista izvrsnih telenovela vrijednih gledanja (Ljubav bez granica,Za tvoju ljubav,Ljubav na kocki,Moja voljena).Pa što se to događa sa producentima na TV?U zadnjih nekoliko godina samo izvlače stare telenovele iz ladica i snimaju remake-ove (izuzetak La tempestad i El color de la pasión) koje su meni dvije odlične telenovele

    OdgovoriIzbriši
  3. Tu su u pravu Fan telenovela... Totalno vec pet godina se ona treba vratit Carla ali nikako... A opet mislim da i ako nesma se vraca da riskiraju dosta jer nitko ne garantira da ce joj nova serija biti uspjeh... Viditi cemo...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ... ali jednako tako nitko i ništa ne garantira da bi nova Estradina telenovela morala biti uspjeh.

      Izbriši

Pokreće Blogger.