Aracely Arambula brani novu verziju "Doñe Barbare"


Projekt, čije je predstavljanje na Upfrontu ovaj tjedan, definitivno bacilo u sjenu čak i prvu telenovelu Lucero za Telemundo, svakako je nova verzija "Doñe Barbare", telenovele iz 2008. godine, s kojom je Telemundo postigao veliki internacionalni uspjeh. Odmah nakon što je Telemundo putem svoga profila na Twitteru objavio vijest da će Aracely Arambula protagonizirati ovaj remake, uslijedili su negativni komentari. Zatim Genesís Rodríguez, jedna od protagonistica verzije iz 2008. godine, također putem Twittera, dolijeva ulje na vatru, pitajući se zašto se sav trud, vrijeme i ljubav uloženi u "Doñu Barbaru" iz 2008. godine, bacaju u smeće(?). Njezinu poruku na svome je profilu podijelila i "originalna" Doña Barbara, Edith González, a "anti-kampanji", u dosta tihome tonu, pridružila se i Katie Barberi.

Zanimljivo je da se "Doña Barbara" i nije baš proslavila u SAD-u pa joj je čak i mijenjan termin emitiranja, dok je pak, na internacionalnoj bazi, jedan od najprodavanijih Telemundovih proizvoda.
Da bi smirila strasti, Aracely Arambula obratila se Edith González, opet putem Twittera, iskazujući joj svoje poštovanje i divljenje, i aludirajući da je Telemundo bio taj koji je odlučio da se ovaj remake radi, te da ona bude protagonistica istog, što ona kao svaka zaposlenica neke tvrtke mora izvršiti naredbu, koja joj se izreče. Kasnije je napisala tweet u kojem je čestitala Zuriji Vegi, protagonistici "Que te perdone Díos", koja je obrada Arambuline "Abrazame muy fuerte", pokušavajući pokazati da nema ništa loše u tome da se neka priča obrađuje, jer, kako sama kaže, svi se predavaju u potpunosti svim srcem svojim projektima, aludirajući tako na prethodno spomenutu poruku Genesís Rodríguez o svom trudu koji se, prema njoj, briše radeći obrade.

Nedugo poslije, Edith je odgovorila Aracely:
Na čiju stranu biste Vi stali?
Pokreće Blogger.