Irán Castillo bila oteta


Vijest o otmici glumice i pjevačice Irán Castillo, o kojoj već više od tjedan dana, bruji meksička javnost, izgleda da nije bila "još jedna izmišljotina" časopisa TV Notas, budući da se i sama glumica počela ponašati, u najmanju ruku, čudno. Naime, nakon što je spomenuti časopis objavio vijest da je lijepu Irán otela skupina ljudi, koja je tražila višemilijunsku otkupninu, u čijem su skupljanju pomogle i par poznatih osoba, među njima i pjevačica Gloria Trevi(iako je sve proteklo u najvećoj tišini), sama Irán oglasila se putem svoga Twittera s dvjema porukama, u kojima je napisala:

Ima previše nagađanja oko teme koja je poprilično ozbiljna, jedino što mogu reći jest da sam dobro, da radim i da nemam više što reći oko ovoga niti ću, zahvaljujem vam na interesu i zabrinutosti, dobar dan.

Nešto poslije, i ostali mediji su se raspisali o ovom slučaju, budući da je Irán viđena na psihoterapijama. Da nešto očito nije kako treba, potvrđuje i njezin nedolazak na premijeru vlastite predstave "Busco mi principe azul pero soy daltoníca", dok ostatak glumačke postave, a ni producenti, nemaju pojma zašto se nije pojavila.

Irán očito kao da ju je krenula loša sreća. Još prošle godine, sve je djelovalo tako obećavajuće. Izbacila je svoj treći studijski album "Amanecer", prohodala s Joséom Ronom, protagonizirala prvu etapu "Que te perdone Díos", u očima medija već je bila proglašena protagonisticom "Simplemente María", Rosy Ocampo također ju je zvala na casting za "Antes muerta que Lichita", Televisa je pripremala njezin veliki povratak u svijet telenovela. No, slijedi prekid s Ronom, propadanje privatnog biznisa(restoran), gubitak televisine naklonosti, više se uopće ne spominje za "Simplemente María"(znamo što se dogodilo s "Antes muerta que Lichita"), pa u konačnici, kako stvari stoje, još i otmica, koja je očito ostavila posljedice.
Pokreće Blogger.