Počela snimanja "A que no me dejas"


Prerada velikog hita, "Amor en Silencio", koja je završila u rukama producenta Carlosa Morena Laguilla, a koja prema mnogima može biti slamka spasa Televisi u Meksiku, koja, izuzev popodnevne "Muchacha italiana viene a casarse", kotira vrlo slabo, započela je svoja snimanja. 







Nakon podosta kako jednih, tako drugih, pa preinaka istih naziva, u konačnici, valjda, naziv telenovele jest "A que no me dejas". Za naslovnu skladbu telenovele, koristit će se istoimena pjesma Alejandra Sanza.


Budući da telenovela ima dvije etape, imat ćemo i dva muška protagonista. Kako smo već prenijeli, protagonist prve etape bit će Osvaldo Benavides, dok je ime protagonista druge etape još uvijek nepoznato, iako neki izvori sa sigurnošću navode da se radi o Horaciju Pancheriju. Protagonistica, koja će u prvoj fazi igrati majku, a drugoj kćer, jest Camila Sodi. Premijera se očekuje 27. srpnja, u 19:15 h, kao zamjena "Que te perdone Díos", a čini se da bi "A que no me dejas" mogla u Univisionov termin od 22 h, gdje će isto tako zamijeniti "Que te perdone Díos".
Pokreće Blogger.