Sinopsis "La Vecina"


Sara(Esmeralda Pimentel) prekida dugogodišnju vezu s Chéom(Javier Jattin), i kao vrhunac, dobiva otkaz u hotelu, u kome je radila. Shrvana velikom životnom promjenom u kojoj se iznenadna našla, odlučuje poći u San Gaspar, sa svojim stricem Simonom(Pierre Ángelo), koji je inače zrakoplovni inženjer, ali koji se posvetio poljoprivredi. S njima ide i Bruno(Mauricio Abularach), koji se zaljubljuje u Lauru(Fernanda Vizzuet), Pedrovu suprugu. Pedro(Luis Gatica) je vođa lokalnih pljačkaša benzina.

U "Conatrolu", tvrtci koja se bavi distribucijom nafte, odlučuju istražiti sumnjive nestanke resursa, te izvršni direktor Uribe(Carlos Bracho), šalje inženjera Antonia Andradea(Juan Diego Covarrubias) na lokaciju u spomenuti San Gaspar. Iako je pred vjenčanjem, Antonio prihvaća ići, bacajući tako svoju zaručnicu Isabel(Natalia Guerrero), inače kćer milijunaša Guillerma Cisnerosa(Benny Ibarra), u drugi plan.

U San Gasparu, mjesni svećenik Vicente(Alejandro Ibarra), inače Sarin tetak, vođa je nogometne momčadi "Los Alados". Njihovi veliki rivali su "Los Artilleros", predvođeni lokalnim načelnikom policije, Fidelom(Arturo Carmona). Kamen spoticanja njihovih sukoba jest "La Jaibolera", nogometni trofej, kojeg obje momčadi podjednako žele osvojiti, ali mjesta na vrhu ima samo za jednu.

Dok Antonio boravi u San Gasparu, njegovu odsutnost nastoji iskoristiti Ricardo(Alfredo Gatica), koji, osim želje za krađom mjesta u tvrtci, također Antoniju želi ukrasti i Isabelinu ljubav. No kao da i "samo" to nije dovoljno, Ricardo će se udružiti i s Pedrom, izdajući mu povjerljive informacije iz tvrtke. 

Sudbina će na više načina pokušati spojiti Antonia i Saru: prvo će biti susjedi u San Gasparu, a zatim će ona pokucati upravo na vrata Antonijevog "Conatrola" tražeći posao, a neočekivano zajednično putovanje zbližit će ih još više, unatoč njihovim sasvim oprečnim karakterima, koji će ih dovesti do velikih sukoba, ali i do onog, u konačnici, najvažnijeg - ljubavi.

Premijera "La Vecina" dolazi nam za 12 dana, odnosno 25. svibnja.

Nema komentara

Pokreće Blogger.