Tko nakon Mejíe u glavni televisin termin?

Nesma ili Castro, jedno od njih dvoje nasljeđuje Mejíju krajem godine
Nakon što novi uradak producenta Salvadora Mejíe Alejandrea, telenovela "Lo Imperdonable", i dalje ne uspijeva privući publiku, krenula su nagađanja, koji bi producent trebao smijeniti, u zadnje vrijeme, vrlo neuspješnog Mejíu u glavnom televisinom terminu. Prva i najizglednija opcija jest producentica Angelli Nesma Medina, i to s, kako se već duže vrijeme šuška, spojem "Lazos de Amor" i "Yesenia". No, prilično vrlo slaba naklonost, kako meksičke, tako i latinsko-američke publike u SAD-u, prema njezinoj trenutnoj "Que te perdone Dios", te navodna Nesmina bolest te velika iscrpljenost, mogli bi je ostaviti van utrke za glavni termin. 

U tom slučaju, u glavni termin vrlo lako bi mogao ući José Alberto Castro, koji je prije par dana produžio ugovor s Televisom, koja je bila u strahu od njegovog osamostaljenja. Iako stavke novog ugovora nisu poznate javnosti, intezivno se šuška da je jedan od njegovih uvjeta za ostanak na Televisi bio upravo - ulazak u glavni termin, iako je već duže vrijeme vladalo uvriježeno mišljenje da producent Castro sam bira termine za svoje telenovele. 

No, ne smijemo zaboraviti da je i sam producent Nicandro Díaz González odavno već u potrazi za novom pričom, mada realno gledano, on ima najmanje šanse da uđe nakon Mejíe, jer je "Lo Imperdonable" ušla upravo nakon Nicandrove "Hasta el fin del mundo".

Prema svemu sudeći, konačni rasplet ove situacije nije daleko, budući da je i sam producent Mejía izjavio da bi "Lo Imperdonable" trebala imati otprilike 120-ak jednosatnih epizoda, a niti publika ih ne prihvaća u zadovoljavajućoj mjeri. Iako je prerano pričati o prosječnim gledanostima, ipak valja istaknuti da je prema trenutnom zbiru  tih istih postotaka, nakon mjesec dana emitiranja, telenovela "Lo Imperdonable" trenutno najneuspješnija telenovela u glavnom televisinom terminu ikad. VIdjet ćemo hoće li i Mejíji poći za rukom podići se iz pepela, kao što je prije godinu i pol dana to pošlo za rukom producentici Nesmi i njezinoj "Vrtlog života".
Pokreće Blogger.