"A Que No Me Dejas" - scene s prezentacije


Producent Carlos Moreno Laguillo predstavio je javnosti svoj novi projekt, koji nosi naziv "A que no me dejas". Na već uobičajenoj prezentaciji par dana prije svjetske premijere, okupljenima u dvorani, ali i pratiteljima streama putem službene televisine stranice, pokazan je trailer u nešto dužem trajanju od 8 minuta:



Protagoniste prve etape igraju Osvaldo Benavides i Camila Sodi, dok glavne negativce utjelovljuju Arturo Peniche, Alejandra Barros i Laura Carmine. "A que no me dejas" započinje u ponedjeljak, u 19:15 h, a zamijenit će propalu "Que te perdone Díos".

Broj komentara: 8:

  1. Fan jel znasš možda koju informaciju vezanu za protagonista u sadasnjosti? Izgleda da su oni baš promijenili priču... ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sad još ništa nije službeno potvrđeno, ali prema svemu sudeći - Horacio Pancheri! :) Original "Amor en Silencio" je imao tri etape(djetinjstvo, škola i samostalni život), i apsolutni protagonist cijele priče zapravo je ovaj dječak što ga maltretiraju u traileru.

      Izbriši
  2. trailer je sjajan, odličan, biti će to uspjeh... ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uspjeh?Teško,ako ovako nastavi,jako loše joj je krenulo,1.epizoda je imala gledanost od samo 12.8 %,čak puno gore nego Lo imperdonable koju su proglasili najnajuspješnijom telenovelom u povjesti glavnog termina.

      Izbriši
    2. Možda se gledanost popravi sa vremenom, ali da je krenulo jako loše, to se vidi, 1.epizoda nije imala gledanost niti 15 %, ali moram priznati da mi se glumačka ekipa jako sviđa;Alejandra Barros, Laura Carmine,Leticia Calderon,Arturo Peniche, Moises Arismendi, Alfredo Adame, Cecilia Gabriela...Još ako glavni glumac u drugoj etapi bude Horacio Pancheri to ce biti super.

      Izbriši
  3. Meni jedna stvar nije jasna,priča se da Camila Sodi glumi dvostruku ulogu (mamu u prvoj,a kćer u drugoj fazi priče),a u opisu likova na stranici MQTpiše da Leticia Calderon glumi majku glavne junakinje Pauline koji glumi Camila Sodi ili će Paulina jer se u traileru spominje da će ostati trudna sa Adrianom kad rodi umrijeti pa će onda glumiti kćer ili...?Malo me zbunjuje taj dio sa tom spomenutom dvostrukom ulogom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Objasnila bih ti to, ali bih ti onda rekla dosta spoilera, a vjerujem da ih ne želiš znati. Calderonka je baka djetetu kojeg će potkraj prve etape roditi Camila. Ta mala će, zajedno s ovim plavokosim dječakom, biti protagonistica druge etape.

      Izbriši
  4. Meni je najzanimljivije to sto Arturo Peniche koji je u originalu Amor en silencio glumio glavnog junaka, a ovdje u remake-u je koliko sam shvatila po opisu njegovog lika glavni negativac.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.