Prvi promo aztecine "Tanto Amor"



Tračevi o obustavljanju proizvodnje telenovela jedine Televisine suparnice u Meksiku, TV Aztece, ipak su se pokazali samo tračevima, iako nema sumnje da se tv-kuća nalazi u ogromnoj financijskoj krizi, zbog čega je mnogim glumcima oduzet ekskluzivni ugovor(primjerice, Danielu Elbitaru i Jorge Albertiu), dok s drugima nemaju uopće u planu nastaviti suradnju(kao s primjerice, Gaby Spanic).

Pomalo u sjeni svih tih velikih problema prolaze rezultati njihovih trenutnih produkcija. Jedna od nadolazećih, "Tanto Amor", već je dobila svoj prvi promo materijal. Fanovi i kritika slažu se - ako se po jutru dan poznaje, ovo bi mogao biti vrlo dobar projekt, jedna od vrlo rijetkih pozitivnih stvari koje su u ovom trenutku događaju, nekoć vrlo uspješnoj i Televisi vrlo dorasloj konkurenciji, Azteci.



Premijera "Tanto amor" zakazana je za 3. kolovoza, a radi se o zamjeni trenutne "Así en el barrio, como en el cíelo". Protagonisti su Melissa Barrera i Leonardo García(koji, vjerovali ili ne, igra ponovno istu ulogu nakon "Por ti", remake-a iste telenovele, koju je Azteca već snimila 2002. godine), dok glavne negativke igraju Aura Cristina Geithner i Rossana Nájera.

Nema komentara

Pokreće Blogger.