Ana Layevska na kastingu za "Simplemente María"


Iako je ime protagonistice obznanjeno prije dosta vremena, još uvijek ne znamo protagonista ni glavnu negativku nadolazeće televisine popodnevne telenovele, "Simplemente María". Prije par dana, medijima se proširila vijest da je za protagonista odabran José Ron, no zgodni glumac vijest je opovrgnuo na svome Twitteru. 

Za glavnu negativku bore se tri glumice. Uz Mariluz Bermudez i Carmen Becceru, danas je na kasting došla i Ukrajinka svjetskog glasa, Ana Layevska, bez ijedne sumnje, najpoznatije i najzvučnije ime među ekipom, koja je prisustovala, kako izgleda, najdužem kastingu u povijesti Televise, a možda i malo šire. 

Danas, na kastingu...

Zadnji posao za Televisu, Ana je odradila još 2009. godine, i to u propaloj "Verano de Amor", s Dulce Marijom u glavnoj ulozi. Prije toga, 2006. i 2008., Ana je protagonizirala dvije televisine uspješnice, koje smo svojedobno mogli pratiti na programu HRT-a: "Anin dvostruki život"(orig. Las dos caras de Ana) i "Draga neprijateljica"(orig. Querida enemiga), obje pod produkcijom Lucero Suárez. Prema velikom broju kritičara, u originalu, lik glavne negativke baca u sjenu i samu protagonisticu, stoga je odabir idealne glumice(za ovu ulogu) možda i ključan u cijelom ovom projektu. Premijera "Simplemente María" očekuje se tijekom listopada ili studenog, a radi se o zamjenici "Amor de Barrio".

Broj komentara: 5:

  1. Imate li fb ili instagram? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Face, ali uđem jedanput u pola godine :) Hehe, ipak sam sama u svemu ovome, pa mi je teško upravljati svime istovremeno.

      Izbriši
    2. Ajooj taman mislila na fejs nekako mi lakse :) ma kako god nek vi nama stignete ovdje stavljat' :)

      Izbriši
    3. Eheeee, imam Twitter haha gdje to zaboravih :)) Hvala najljepša!

      Izbriši
    4. E za twitter znam upratila sam to hahahaha :)

      Izbriši

Pokreće Blogger.