"Antes muerta que Lichita": Sinopsis i novi promo-materijali


Lichita Gutiérrez(Maite Perroni) najneprimjetnija je zaposlenica tvrtke Icónica, marketinške agencije, najveće takve u Latinskoj Americi. Prije nekoliko godina, Lichita je ušla u tvrtku kao asistentica, no nadala se da će se probiti do važnijih pozicija u tvrtki, zahvaljujući svome trudu i svojoj marljivosti. Iako je davala sve od sebe, do toga nije došlo.

Osim što je vrlo marljiva na svome poslu, Lichita također čini sve da bi pomogla svojoj obitelji: radišnim roditeljima(Sylvia Pasquel, Manuel Flaco Ibanez), nezreloj sestri(Sheryln) te voljenoj nećakinji(Ana Paula Martínez). Unatoč svim nedaćama, Lichita se nada da će jednog dana ljubav pokucati i na njezina vrata, i da će je izvući iz njezine dosadne i monotone svakodnevnice. Ipak, Lichita je svjesna da se u nju nitko ne bi zagledao.

Na jednoj zabavi, ona upoznaje atraktivnog i šarmantnog Roberta Duartea(Arath de la Torre), u kojeg se zaljubljuje. No, na nesreću, Roberto u njoj vidi samo priliku da se lakše uvuče u Icónicu, da bi sklopio partnerstvo. 

Nakon svih poniženja i ismijavanja, i nakon što šefova nećakinja(Ingrid Martz) dobije mjesto koje je, po zaslugama, trebalo pripasti njoj, Lichita također otkriva i Robertovu prijevaru. Umorna od toga da njome "brišu pod", Lichita se odlučuje na drastičnu promjenu, kako karaktera, tako i izgleda, te postaje Alicia, žena potpuno oprečna Lichiti, spremna boriti se za ono što joj pripada.












Svjetska premijera zakazana je za 24. kolovoza, u 20:15 h, na Canal de las Estrellas.

1 komentar:

  1. Maite Perrroni je inače prekrasna,ali ovdje grozno izgleda,jako mi je ružna ovdje,ova perika joj uopće ne stoji,a i odječa joj je očajna,već vidim po slikama da će ovo biti serija tipa,nešto kao Ružna ljepotica (La fea mas bella) i Ugly Betty,uopće me ne privlači,a i naslov telenovele im je užasan,inače jako volim Maite i kao glumicu i kao pjevačicu,ali mislim da ću ovo preskočiti u širokom luku,iako glumačka ekipa nije loša,ima dosta poznatih glumaca.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.