Danna García ušla u "Lo Imperdonable"


Jedno od zvučnijih imena iz svijeta telenovela pridružilo se Mejíjinoj misiji spašavanja propale televisine glavne telenovele, "Lo Imperdonable". Na kraju, kako je vrijeme pokazalo, to nije bio ni José Ron niti Erick Elías, nego samo Danna García.

Na snimanjima "Lo Imperdonable", sa Sergiom Sendelom...

37-godišnja García nedavno je sudjelovala na kastingu za protagonisticu "Simplemente María". Iako je u očima medija bila najizglednija kandidatkinja, na kraju je ulogu osvojila Claudia Álvarez, priredivši tako iznenađenje, kakvom se malo tko nadao. U "Lo Imperdonable", Danna će glumiti psihologinju, a koliko će trajati njezino gostovanje, nije poznato. Do kraja "Lo Imperdonable" ostala su manje od dva mjeseca, budući da je premijera "Pasión y Poder" zakazana za 5. listopada.

Broj komentara: 9:

  1. Gostovanje Danne Garcie će biti kratko,ali važno za daljnji razvoj priče,tako su napisali na jednoj stranici

    OdgovoriIzbriši
  2. Sebastia. Zurita je objavio na Instagramu slike sa snimanja pogreba (kako se priča sprovod je od Veronice),a evo što je Salvador Mejia rekao,citat pitanja i odgovora koji su mu postavili:"En serio estan contemplados Ana Brenda Contreras e Ivan Sanchez?Njegov odgovor:"Por supuesto que si.Aqui la unica estrella es la telenovela.Cualquiera se puede ir (to se odnosi na to da bilo koji lik može napustiti telenovelu,čak i glavni glumci)".A što je telenovela bez glumaca?Ja gluplju izjavu još nisam čula,ispada prema ovoj izjavi da je Chavi važna samo telenovela,a ne glumci koji su mjesecima zatvoreni u studiju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Glumci iz telenovela mjesecima (snimanje telenovele u prosjeku traje 6-8 mjeseci) prolijevaju krv,znoj i suze zatvoreni u studiju i nemaju privatni život dok snimaju neku telenovelu i onda Salvador Mejia izjavi ovako nešto glupo,da glumci nisu važni i da svi likovi u telenoveli mogu umrijeti jer je važna samo telenovela,izgleda da zaboravlja da bez glumaca ne bi bilo niti telenovela.Već si mogu zamisliti scenarij njegove sljedeće telenovele,poubijati će sve likove prije završetka telenovele,kako je krenulo...Ne bi me čudilo da u sljedećoj telenoveli svi likovi umru od epidemije neke boleštine na polovici telenovele i da telenovela ne doživi svoj happy end kao i uvijek

    OdgovoriIzbriši
  4. Hoće li u LI Veronica biti trudna s Martinom

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa na internetu se nedavno pojavila jedna slika sa snimanja gdje izgleda kao da je Veronica trudna, ali je Ana Brenda na tu sliku odgovorila komentarom da se previse najela quesadillla, a ne bi me cudilo jer uvijek u telenovelama gkavna junakinja na kraju ostane trudna sa glavnim junakom, rijetke su telenovele gdje glavni junaci uopce nisu dobili dijete, ali ipak je u većini telenovela glavna junakinja ostala trudna, pa mozda tako bude i u LI i Veronica i Martin ioak dobiju dijete, ali mene iskreno ipak vise zanima onaj nestanak sto su spominjali, ali se nadam da Veronica ipak nece biti predugo odsutna, odnosno da ce Ana Brenda samo nakratko izaci iz telenovele.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sad ovaj sljedeći tjedan bi se Rebeca Rojo (Danna Garcia) jer sam na jednoj stranici pročitala da će se Veronica pojaviti u 99.epizodi nakon nesreće znači i ta slavna nesreća će se dogoditi u ovim epizoda koje slijede u nadolazećem tjednu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sad ovaj sljedeći tjedan bi se Rebeca Rojo (Danna Garcia) trebala pojaviti

    OdgovoriIzbriši
  8. Glumačkoj ekipi se pridružio i Diego Olivera (svećenik Juan Pablo u Triunfo del amor),on će glumiti Jeronima,Martinovog odvjetnika i Rebecinu (Danna Garcia) staru ljubav, još samo 20 epizoda do kraja, a lik koji glumi Danna Garcia se još nije pojavio i ono sa Veronicinom nesrećom i nestankom se isto još nije dogodilo, imam osjećaj da će se sad ovo sve nekako dogoditi na brzinu jer je danas točno još mjesec dana do početka Pasion y poder, a jučer je bila jubilarna 100 epizoda Lo imperdonable.

    OdgovoriIzbriši
  9. Danna odnosno Rebeca se pojavila u 107.epizodi i koliko vidim, opasna će biti ova Rebeca, tek što je došla i odmah je počela zavoditi i osvajati Martina i to bez imalo srama pred Veronicom, a najbolja mi je bila njezina faca kad joj je Veronica rekla da je Martin njezin muž.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.