Osrednji početak "Antes muerta que Lichita"


Nova telenovela jedne od najvećih zvijezda žanra, Maite Perroni, "Antes muerta que Lichita" započela je s emitiranjem u ponedjeljak na televisinom Canal de las Estrellas. Premijeru je pratilo ukupno 18.4% gledatelja, što je čini osmom najgledanijom premijerom od 2011. godine naovamo. 

Razloge neuspjeha valja tražiti u jako lošem stanju u kakvom se nalaze aktualne televisine telenovele. Osim toga, prethodna "Amores con trampa" također se nije iskazala. U prilog tome govori i finale, koje je pratilo mizernih 17.5% gledatelja, čime ju je pretekla čak i dosta prozivana "Que te perdone Dios", koja je išla i preko 19% u finalu, koje je trajalo praktički do ponoći. 

U prilog "Lichiti" ide i pico od gotovo 20% gledanosti, te podizanje za više od 6% u odnosu na ono što joj ostavlja prethodnica, "A que no me dejas". Inače, zanimljiv je podatak da je repriza premijere "Antes Muerta Que Lichita" jučer, emitirana od 17 h, na Canal de las Estrellas zabilježila veću gledanost od telenovele "La Vecina", koja se emitira sat vremena kasnije.

Međutim, da ne ispadne da tražimo opravdanja, promocija "Antes muerta que Lichita" bila je vrhunska, svojstveno telenovelama Rosy Ocampo, pa ostaje pitanje: zašto se publika nije više zainteresirala. Tijekom emitiranja, pa čak i prije samog početka, telenovela se više puta pojavljivala na Worldwide Trending Topicu na Twitteru, ali i u nekim državama Latinske Amerike, kao primjerice, Brazilu.

2 komentara:

  1. Fan, nešto sam čitao jučer na MQT da se gledanost drugačije mjeri više nije isto. jel ti znaš o čemu se radi, što to znači...?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se, iskreno, ne razumijem baš mnogo u te stvari, ali mijenjala se tvrtka koja provodi ta istraživanja, a samim time i metoda, tj. način provođenja istih. I od tada(od te promjene metode), Televisa je u vrlo lošem stanju. Slučajnost ili...?

      Izbriši

Pokreće Blogger.