Riješene sve dvojbe oko glumačke postave "Simplemente María"


Napokon je završio dosad neviđeni cirkus oko odabira glumačke postave nadolazeće televisine popodnevne telenovele "Simplemente María". Na kraju, glavna četvorka glasi ovako:
  • Claudia Álvarez - protagonistica
  • Ferdinando Valencia - protagonist
  • José Ron - koprotagonist
  • Arleth Terán - glavna negativka

Tako su se ipak pokazala točnima predviđanja novinarke Lupite Martínez oko sudjelovanja José Rona u ovom projektu, iako ju je ovaj prozivao na Twitteru zbog "laganja"(?!) nekoliko dana prije službene potvrde. Majku Ferdinanda Valencije, kome je ovo prva protagonistička uloga u karijeri, igrat će veteranka Ana Martín. Za glavnu negativku na kraju se pak izborila Arleth Terán. I ponovno se dogodilo da je glumica, koja je prema medijima imala najmanje šanse, na kraju ostala s ulogom(prisjetimo se primjera same protagonistice, Claudije Álvarez).



Društvenim mrežama zavladalo je veliko nezadovoljstvo odabirom Terán, jer je, prema istima, glavna favoritkinja bila Carmen Beccera, koja će na kraju ipak sudjelovati u "Simplemente María", ali kao najbolja prijateljica glavne negativke. Original "Simplemente María" nastao je 1990. godine, a postigao je popularnost čak sve do Rusije, koju je i sama Victoria Ruffo posjetila. Snimanja kreću u ponedjeljak, 31. kolovoza, a premijera se očekuje tijekom listopada ili studenog.

2 komentara:

  1. Ovo prvih h troje sve 5,odličan odabir,ali nikako mi se ne sviđa odabir Arleth Teran za glavnu negativku,gledala sam ju u Manana es para siempre i Corazon indomable,ali nije me baš nešto posebno oduševila kao glumica,prosječna je,ništa posebno,pokraj već dokazane fenomenalne negativke iz telenovela (Carmen Becerra koja je perfektno odglumila glavnu negativku u Querida enemiga) i uz ostale bolje glumice koje su bile na kastingu za istu ulogu,kud su baš ovu Arleth Teran morali izabrati za glavnu negativku,tu ulogu je trebala dobiti Carmen Becerra,bolje bi bilo kad bi njih dvije zamjenile uloge,da je Carmen glavna negativka,a Arleth da joj je najbolja prijateljica,a ne obrnuto,Arleth glavna negativka,a Carmen njezina najbolja prijateljica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaboravila si fenomenalnu negativku iz "Apuesta por un amor".

      Izbriši

Pokreće Blogger.