"Corazón que miente": Poznata protagonistica!


Užurbanim korakom teku pripreme za nadolazeći remake hita "Labirint strasti"(orig. Laberintos de Pasión), koji je povjeren producentici MaPat. Kako to već obično i biva kada se radi o njezinim produkcijama, nema mnogo cirkusa oko kastinga. Tako je, sasvim očekivano, za protagonisticu odabrana Thelma Madrigal, nama poznatija kao 'Nisa' iz "Nasljednice s Vendavala"(orig. La mujer del Vendaval).

Ova odluka, prema nekim izvorima, izazvala je bijes pojedinaca velike televisine obitelji. Navodno, najglasnija i najistaknutija od svih njih je druga producentica, Angelli Nesma Medina, kojoj je odbijen zahtjev da Sebastiana Rullija i Angelique Boyer spoji po treći put u svojoj nadolazećoj "Lazos de Amor", dok će MaPat spojiti Pabla Lylea i Thelmu Madrigal po čak treći put u malo više od dvije godine(listopad 2013. "Por siempre mi amor", studeni 2014. "La sombra del Pasado"). Prema istim izvorima, ljuta je i Ana Brenda jer José Ron nije mogao ući u "Lo imperdonable" zbog istog razloga.

"Por siempre mi amor", 2013.
"La sombra del Pasado", 2015.

2 komentara:

  1. Samo nije mi jasno zašto su Mapat dopustili da ponovno po 3.put spoji isti par pred kamerama,a Angelli Nesmi Medini su to zabranili,da po treći put spoji Angelique Boyer i Sebastiana Rullija u remake-u Lazos de amor,tražili su da izabere između Angelique i Sebastiana,ali kako je Angelique već bila potvrđena,na kraju su izbacili Sebastiana,spominjali su da će kao zamjena Rullliju biti William Levy i Daniel Arenas.Ali mislim da i od njih dvojice ništa,jer navodno Wiliam Levy je odustao od snimanja telenovela,a Daniel Arenas se spominje kao mogući protagonist telenovele koju priprema Nathalie Lartileux.A kao moguća protagonistica uz Daniela Arenas se najviše spominje Ximena Navarrete u remake-u Tv Aztecine La hija del jardinero koji Televisa priprema.

    OdgovoriIzbriši
  2. Thelma Madrigal trebala dobiti priliku ko glavna glumca a očekivala sam da će biti ko drugog producenta tipa Ignacio Sada Madero , Nathalie Lartilleux Nicaud , Pedro Damián a kad pogledamo MaPat svaki njeni projekt debatira druga glumica ko glavni lik iskreno očekivala sam da će biti glavna Livia Brito ili Ariadne Díaz i mislim da je previše tri puta Pabla Lylea i Thelmu Madrigal glume zajedno u nekom projektu zajedno tako bitne uloge i takvo imam miješenje za projekt Angelli Nesma Medina, i za njenu želju za spoji Boyer i Rullija pod 3 puta da glume zajedno to mi je malo previše

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.