Poginula glavna negativka "Najljepšeg uroka"


36-godišnja Adriana Campos, kolumbijska glumica koju smo najviše upamtili kao glavnu negativku telemundovog "Naljepšeg uroka"(orig. Bella Calamidades), poginula je u prometnoj nesreći blizu Caucasie, 700 km sjeveroistočno od glavnog kolumbijskog grada, Bogote. Okolnosti nesreće, prilikom koje je automobil sletio s ceste te upao u rijeku, nisu još uvijek rasvjetljene. Osim Adriane, u automobilu se nalazio i poduzetnik Carlos Rincón, s kojim Adriana ima jednogodišnjeg sina Gerónima, kojeg je u vrijeme nesreće čuvala baka. Automobilom je upravljao Carlos, a prema špekulacijama pojedinih medija, najvjerojatnije je zaspao za volanom, te tako sebe i svoju nevjenčanu suprugu odveo u smrt.

Osim u spomenutom "Naljepšem uroku", Adrianu je hrvatska publika mogla vidjeti i u "Nauči me voljeti"(orig. Te voy a enseñar a querer). Brojni glumci putem društvenih mreža izrazili su sućut obitelji. Počivala u miru Božjem!

2 komentara:

  1. žao mi je bila je jako lijepa glumica je li ona bila u vezi s glumcem Mauricio Ochmann ona je isto glumila u sapunici u plamenu ljubavi njeni lik se zvao Zulma

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.