Četiri nove telenovele u samo 48 sati


Toliko mjeseci prođe bez da imamo barem jednu premijeru, onda se dogodi vrlo rijetka situacija, poput današnje - da kreću dvije nove telenovele istodobno( + druge dvije sutra).
__________________________________________


Na televisinom Canal de las Estrellas kreće "Un camino hacia el destino". Projekt je to kojim se na male ekrane vraća poznata producentica Nathalie Lartilleux, koja je producirala možda i posljednji veliki televisin hit, telenovelu "La Gata". "Un camino hacia el destino" predstavlja obradu velike aztecine uspješnice iz 2003. godine, telenovele "La hija del Jardinero". Glavne uloge nose Paulina Goto i Horacio Pancheri, dok glavne negativce utjelovljuju René Strickler i Ana Patricia Rojo. Nakon dosta bijedne i siromašne promocije, telenovela nasljeđuje Suárezinu "La Vecina"(Esmeralda Pimentel, Juan Diego Covarrubias). Nažalost, kako Televisa više ne želi financirati mjerenje gledanosti, ostat ćemo uskraćeni za saznanje o gledanosti premijerne epizode, pa i svih onih koje slijede nakon nje, barem za neko vrijeme.
_______________________________________________


S druge strane Rio Grandea, u SAD-u, na Univisionu, s prikazivanjem kreće druga televisina produkcija - "El hotel de los secretos"! Univision je već pustio prvih 20 minuta premijerne epizode na svojoj web-stranici. Protagonisticu remakea "Grand Hotel" igra cijenjena meksička glumica Irene Azuela, a njezina partnera utjelovljuje Erick Elías. Glavne negativce odigrat će Diana Bracho, Jorge Poza, Daniela Romo i Ilse Salas. Datum premijere na meksičkom Canal de las Estrellas još uvijek nije poznat, kao ni satnica.
_______________________________________________________


Kako smo spomenuli u uvodu, sutra s emitiranjem kreće i treća telenovela. Naime, radi se o telemundovoj "Eva, la trailera", koja će se emitirati u terminu od 9pm/8c, a koja će zamijeniti "Bajo el mismo cielo"(María Elisa Camargo, Gabriel Porras), čijem će svršetku američka publika svjedočiti kasno noćas. Naslovnu ulogu nove telenovele igra Edith González, posuđena od Aztece specijalno za ovaj projekt, a njezina partnera utjelovljuje Jorge Luis Pila. Telemundo je već objavio prvu epizodu na svojoj web-stranici.
__________________________________________________________


Nešto južnije, te također sutra, kolumbijski Caracol kreće s prikazivanjem telenovele "La esclava blanca", koja zvuči možda i najzanimljivije. U naslovnoj ulozi nastupa vrlo cijenjena španjolska glumica Nerea Camacho, a od ostalih uloga valja spomenuti Miguela de Miguela, Luciana D'Alessandrea, Doriana Suareza i Miroslavu del Carmen. Telenovela će imati 60 jednosatnih epizoda, a pratit će radnju u vrijeme nakon španjolskih osvajanja prostora današnje Kolumbije, kada u mjesto radnje dolazi zagonetna grofica, koju su kao djevojčicu od smrti spasili robovi te je odgojili kao svoju(simbolika naslova bijela ropkinja), a koja se sada vraća gladna osvete zbog onog što se zbilo prije 20 godina, kada je izgubila doslovno sve što je imala...


________________________________________________________


Planirate li pratiti barem jednu od novih telenovela?

1 komentar:

  1. Ja ne planiram najviše mi se sviđa El hotel de los secretos ali zasad neću već gledam dosta toga i imam u planu Corazon que Miente

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.