Preokret u "Simplemente María"?


Telenovela "Simplemente María", koja se emitira u popodnevnom terminu televisinog Canal de las Estrellas, izgleda, doživljava bitne promjene. Naime, iako je za ulogu glavne negativke izabrana Arleth Terán, ona sve manje i manje prostora ima, dok s druge strane jača lik Carmen Becerre, iako je Karina (Becerra) trebala biti "samo" Vanessina (Terán) prijateljica.

Nakon što je producent Ignacio Sada Madero obznanio imena glumačke postave te najavio Terán kao veliku negativku, na njegov račun došlo je more kritika jer je izvrsnu Becerru ostavio po strani, a koja je ostala upamćena po jednoj od najboljih negativki modernijeg doba Televise iz telenovele "Draga neprijateljica"(orig. Querida enemiga), koja se svojedobno emitirala na HRT-u. Prilično mizerna gledanost očito je natjerala producenta da promijeni mišljenje. I sasvim očekivano, telenovela je počela privlačiti sve više i više pažnje, te je pravi hit na društvenim mrežama (kad već ne znamo gledanost).




U svakom slučaju, bila ovo promjena kratkog vijeka ili ne, lijepo je znati da još uvijek postoje producenti koji cijene mišljenje publike i znaju prihvatiti te ispraviti pogrešku. Protagoniste "Simplemente María" igraju Claudia Álvarez, José Ron i Ferdinando Valencia. Jučer je emitirana 60. epizoda.

Nema komentara

Pokreće Blogger.