"Tres veces Ana": Sinopsis i trailer


Najiščekivanija produkcija godine, televisina "Tres veces Ana", dobila je svoj trailer i službeni sinopsis, kojeg Vam prevedenog, donosimo u nastavku:

Tijekom vožnje automobilom, obitelj tri sestre blizanke: Ane Lucije, Ane Laure i Ane Leticije, doživljava strašnu nesreću s užasnim posljedicama: oboje roditelja umiru, Ana Laura doživljava lom zbog kojeg joj moraju amputirati nogu, a Anu Luciju odnosi nabujala rijeka. Jedino Ana Leticia, koja je zapravo i izazvala nesreću, prolazi neozlijeđena. Zbog udarca u glavu, Ana Lucia gubi sva sjećanja. Nju u rijeci pronalazi i spašava iz iste, Soledad (Blanca Guerra), žena koja je nedavno izgubila svoju kćer. Iako zna tko je djevojčica i kome pripada, Soledad ipak krije istinu te iskorištava Anin Lucijin gubitak pamćenja, da bi kompenzirala gubitak svoje kćeri. Iako sve upućuje na to da je rijeka progutala nesretnu djevojčicu, njezina baka Ernestina (Susana Dosamantes) i ujak Mariano (Ramiro Fumazoni), ne gube nadu i vjeruju u čudo, no unatoč njihovoj snažnoj vjeri, velika novčana sredstva, uložena u pronalazak Ane Lucije, ne urođavaju plodom godinama.

Nakon teške nesreće, zbog koje su joj morali amputirati nogu, Ana Laura (Angelique Boyer) izrasla je u prekrasnu ženu plemenitog srca, ali vrlo nesigurnu u sebe. S druge strane, Ana Leticia (Angelique Boyer) pretvorila se u veliku manipulatoricu, koja s lakoćom dolazi do onog što naumi. Ako se itko boji da će se Ana Lucia (Angelique Boyer) jednog dana vratiti, to je Ana Leticia. Ona zna da bi još jedna sestra automatski značilo još veće dijeljenje nasljedstva. Osim nasljedstva, u igri su ljubav i pažnja, koji bi ju okruživali. Pogotovo ljubav ujaka Mariana, zbog kojeg Ana Leticia gori od bolesne želje da jednog dana bude njegova, iako svjesna činjenice da bi to značilo incest.

Marcelo (Sebastián Rulli) je suprug Ane Leticije i po zanimanju, privatni detektiv. Upravo će on zamalo pronaći izgubljenu Anu Luciju, no saznavši za to, vlastita supruga šalje ubojice na njega. Pukom srećom on preživljava atentat, a žena koja ga pronalazi, daje mu novo ime - Santiago. Jednako kao i Ana Lucija (kao djevojčica), tako i Marcelo gubi pamćenje. Iako joj to nije bila ni krajnja namjera, upravo Ana Leticia spaja sudbine svoje izgubljene sestre i vlastita supruga. Santiaga progone snovi o prekrasnoj ženi, čijeg se lica sjeća, ali ne i njezina imena. Upoznavši Anu Luciju slučajno, Santiago shvaća da je to žena koja ga progoni u snovima. Ili barem nosi njezino lice...

Soledad saznaje tko je zapravo Santiago, te iz straha od mogućeg odlaska u zatvor zbog krađe djevojčice, nastoji razdvojiti njega i Anu Luciju svim mogućim sredstvima, no sudbina će uvijek pronaći načina da spoji kako njih dvoje, tako i u konačnici davno rastavljene sestre...

1 komentar:

  1. Sinopsis je jako zanimljiv, biti će tu svega i svačega, glavni lik će se spetljati s dvije sestre blizanke i biti će dvoje sa izgubljenim pamćenjem (Ana Lucía i Santiago/Marcelo),zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.