"Las Amazonas": Trailer i glazbena tema



4 komentara:

  1. fan kako bih protumačila odgovor s nove tv u vezi latinoameričkih sapunica poslala sam im poruku evo odgovora hvala vam što nas gledate i hvala vam na javljanju! smile Trenutačno nemamo točne informacije o emitiranju latinoameričkih sapunica, ali nas i dalje nastavite pratiti i gledati te ćemo vas, ako se bilo što promijeni, pravodobno obavijestiti.
    Lijep pozdrav s Nove TV!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, hvala Vam na javljanju i pitanju za pomoć oko tumačenja, ali nažalost, ja bih to protumačila kao - "obećanje ludom radovanje". Telenovele jako loše prolaze svugdje u svijetu, sve posljednje koje su išle na Domi propale su prije ili kasnije, iz Meksika/SAD-a/Venezuele stižu samo loši proizvodi, nema više kvalitete... Nažalost, došla su jako loša vremena. :( Još uvijek ne vidim svjetlo na kraju tunela. Lijep pozdrav.

      Izbriši
    2. A budimo iskreni ono sto su oni kupovali u zadnje perionu nakon divlje u srcu koja je zadnja uspjela na doma tv nisam ocekivala sam da cemo vidjeti bolje kvalitetinje sapunice od blzanke amazonke kad srce kaze da koje nisam nikako ocekivala na doma tv nije ni cudo sto nisu uspjele a Divlja macka oni su je bili davno okupili i tek su se sjetili dati u 9 mjescu kad je vecina vidjela na internetu ili ako su imali singnal prva tv iz sudjedne drzave koju je emitirala prije njih . A vrtog zivota isto slucaj tek su se sjetili dati u 10 mjesecu u 2014 sigurno bih imala veci prihvat kod gledatelja da su je stavili ko zamjenu za prave ljubavi

      Izbriši
  2. Ko znam možda nas iznenade pa do jeseni vrtate latinoameričke sapunice u svoje termine vidi se da krim indijske serije ne daju onu gledanost koju su oni očekivali pa su stavili crtiće ali trebaju znati odabrati što bih se moglo svidjeti publici ja mislim da bih se moglo svidjeti ove sapunice ; Abismo de pasión . Quiero amarte , Lo imperdonable i La malquerida (telenovela)

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.