MaPat u potrazi za novim projektom


Tek što joj je "Corazón que miente" završila prije tri dana, prošlu subotu navečer, producentica MaPat, punim imenom Martha Patricia López de Zatarain, već se bacila u potragu za novim projektom. Prema jednom izvoru, najvjerojatnije će njezin sljedeći projekt biti obrada uspješnica "La Otra" ili "Barrera de Amor".

"La Otra" nam dolazi iz 2002. godine, kada ju je protagonizirala Yadhira Carrillo, a sama telenovela slovi za jednu od najboljih iz modernijeg doba Televise. Producirao ju je pokojni i slavni "Gospodin Telenovela", odnosno Ernesto Alonso. Telenovela je imala tek 89 epizoda. Telenovelu "Barrera de Amor" također je protagonizirala Yadhira Carrillo. Jednako tako, "Gospodin Telenovela" je također bio producent, a ovo je njegov posljednji projekt za Televisu, prije nego što je umro 2007. godine.

MaPat bi mogla ponovno preuzeti termin od 19:30 h i to po završetku "Despertar contigo", koja kreće 8. kolovoza. Podsjećamo, radi se o terminu u kojem odsada idu telenovele kratkog trajanja. Tako je hvaljena "Corazón que miente" imala 71 epizodu, a jučer započete "Las Amazonas" imat će tek 62 epizode. Navodno je MaPatina želja nastavit suradnju s Thelmom Madrigal, protagonisticom "Corazón que miente".



1 komentar:

  1. Predobar potez za novu telenovelu.Koliko ja znam,Corazon que miente ima 72 epizode a za Las Amazonas nije najsigurnije hoće li imati 62 epizode.Ako bude imala izuzetno dobru gledanost, onda će imati 20 epizoda više, točnije imati će 82 epiode.Dakle, Despertar contigo možda čak i početkom rujna počne!To sam pročitala!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.