"Tres veces Ana" podijeljena na dvije sezone


Iako "Tres veces Ana" spada pod žanr telenovele, Univision je odlučio podijeliti je na dva dijela, ili bolje rečeno - dvije sezone. O tome se priča već duže vrijeme, a na Upfrontu je stigla i službena potvrda. Prva epizoda, ili bolje rečeno - prve dvije epizode kreću sljedeći ponedjeljak, 23. svibnja. Univison je, naime, premijeru odlučio protegnuti kroz dva termina; onaj početni u kojem će se emitirati, 21:00 h i 22:00 h, u kojeg se premješta serija "Yago, pasión y venganza", koja se taj dan neće emitirati. 

Prva sezona "Tres veces Ana" završava 19. kolovoza i to pri 65. epizodi. Tri dana kasnije, odnosno u ponedjeljak, 22. kolovoza, termin preuzima serija "Mujeres de Negro", koja će biti kratkog formata. "Tres veces Ana" vratit će se u isti termin negdje na jesen (u studenom) s preostalih 55 epizoda. Ova odluka donešena je s ciljem onemogućavanja situacije da se u Sjedinjenim Američkim Državama finale "Tres veces Ana" pogleda prije nego u Meksiku, na televisinom Canal de las Estrellas. U Meksiku, "Tres veces Ana" trebala je krenuti 15. kolovoza i to u terminu od 20:30 h, no budući da je "Yago" ispao veliki promašaj na američkom Univisionu, ne treba isključiti mogućnost dodatnih izmjena.

Broj komentara: 6:

  1. To mi je jako glupo,ne sviđa mi se ta podijela na dva dijela,neka prikažu cijelu seriju u komadu i amen,ali znam da su to napravili kako bi se serija izjednačila sa prikazivanjem u Meksiku.Završava u oovozu i onda će trebati čekati do studenog da se serija prikaže do kraja,glupo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad zbog ovog je za sada ni neću početi gledati glupo mi je pogledati pola serije i onda čekati nekoliko mjeseci da pogledam drugu polovicu

      Izbriši
  2. Sve bi ovo bilo lijepo,krasno da je zbog ovog njihovog banalnog razloga ne prestanu na neko vrijeme prikazivati!Trebali su onda na univisionu tu telenovelu staviti barem 2 do 3 mjeseca kasnije!Fan,Tres veces Ana neće imati 120 epizoda nego će imati 140 epizoda-to je službeno potvrđeno.Gledanost telenovela na univisionu i canal de las estrellas nema veze s vezom!Yago na canal de las estrellas,pak, može imati,u terminu u kojem treba ići-u terminu u 21:30, dnevnu gledanost između 26 i 30 %!Univision nije znak!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina Univision nije mjerilo ipak sumnjam Yago je jedna bez veze serija meni barem ako Hotel ne može bolje od 17-18 Yago će još manje

      Izbriši
  3. Tres veces Ana neće imati 2 sezone,na Univisionu će ići cijela otpočetka do kraja (bez prekida koji su spominjali i bez podjele na 2 sezone kako su spominjali),zatto i idu po dvije epizode dnevno,evo objašnjenja;"¡YA NO SERA DIVIDIDA EN 2 PARTES!
    "Tr3s veces Ana" se transmitirá de manera corrida (de inicio a final) en la cadena Univision es por eso que se están emitiendo capítulos de dos horas.
    En México si tiene el éxito esperado también se emitirá de inicio a final y si no logra captar la atención del público se dividirá en dos temporadas, y cuando concluya la primera parte entraría la telenovela de Nicandro Díaz y la segunda temporada se transmitiría en febrero más o menos"

    OdgovoriIzbriši
  4. Tres veces Ana će u Meksiku biti podijeljena na 2.sezone,a na Univisonu će prikazati cijelu,otpočetka do kraja.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.