Poznati protagonisti "Sin Rastro"


Nastavlja se trend obrađivanja španjolskih serija od strane meksičke Televise. Ovog puta, na red je došla "Bajo Sospecha", dramsko-kriminalistička produkcija španjolske Antene 3, koja ima dvije sezone od ukupno 18 epizoda. Kao protagonisti, potvrđeni su Adriana Louvier (koja se već izvjesno vrijeme spominjala) i Danilo Carrera, koji je malo iznenađenje, budući da nije bio u nikakvim prognozama. Produkciju su podijelili Roberto Gómez-Fernández i Silvia Cano, iako se najprije Epigmenio Ibarra spominjao kao producent. Meksička verzija, radnog naziva "Sin Rastro", imat će tek 15 epizoda, a kreće već 1. kolovoza, u glavnom terminu, na Canal de las Estrellas

Što onda sa serijom "Yago, pasión y venganza" (Iván Sánchez, Gabriela de la Garza), čiji je meksički start bio najavljen za 1. kolovoza? Ne smijemo zaboraviti niti "Mujeres de Negro", koje bi odmah nakon toga trebale krenuti. Kako smo to i prognozirali prije par tjedana, moguće je da "Yago" uopće neće ni ugledati svjetlo dana putem televisinih televizijskih kanala. Eventualno putem televisinog multimedijskog servisa Blim, gdje se već nalazi 15 epizoda.

1 komentar:

  1. Nisam sigurna, ali mislim da sam negdje pročitala da je Televisa odustala od Yaga jer na Univisionu ima katastrofalnu gledanost (zato su je šutnuli na Unimas).

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.