Helena Rojo u "La Candidata"


Iako je jučer izašla potvrda da će Luz María Jérez biti majka Silvije Navarro u seriji "La Candidata", zbog čega se mislilo da je veteranka Helena Rojo ostala izvan glumačke postave jer se pretpostavljalo da se natječu za istu ulogu, producentica Giselle González prije sat vremena, potvrdila je gospođu Rojo kao djelom glumačke postave svoje nadolazeće serije, dodavši da joj je oduvijek bio san surađivati s ovom vrlo cijenjenom glumicom, i da se danas taj san napokon ostvariva. Premijera "La Candidata", prema posljednjim informacijama, očekuje se 31. listopada u 21 sat, na Canal de las Estrellas, iako ne bismo smjeli odbaciti mogućnost da Univision bude zahtijevao da se svjetska premijera "La Candidata" dogodi najprije u Sjedinjenim Američkim Državama.

2 komentara:

  1. Producentica je okupila 4 odlične glumice (Silvia Navarro,Susana González,Helena Rojo,Luz María Jerez...) Susana González je bila odlična negativka kao Cynthia u La que no podía amar (2011.godina),a ako i ovdje bude jednako dobra,ako ne i bolja,biti će super.

    OdgovoriIzbriši
  2. Susana je bila sjajna kao negativka u LSDP iako je bila gostujuca uloga 18 epizoda bila je fenomenalna. Odnijela je telenovelu ono sto se kaze. ;) znam da ce biti sjajna i kao Cecilia gran villana La Candidate!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.